Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Två små kolibris dricker ur mannens mugg. 3 sekunder senare? Otroligt!

Kolibrier är några av de mest intressanta djur som du kan hitta ute i naturen. Ja, än mer speciellt för oss Skandinaver förstås då fågeln inte lever här. Men av alla fåglar som finns på vår planet, kan detta vara en av de allra finaste och som dessutom kan flyga baklänges. Deras vingslag slår över 70 slag per sekund, vilket innebär ungefär 1300 vingslag i minuten. Vilket i sig då skapar det distinkt surrande ljudet du hör när de flyger. Det fick den här mannen bli varse när han fick sällskap kring sin röda plastmugg.

Kolibri

Till en början var fåglarna försiktiga och närmade sig långsamt godsakerna som fanns i koppen. De tänkte nog att mannen var ett rovdjur av något slag till en början, men närmade sig som sagt sakteliga då mannen inte verkade särskilt farlig.

De slog sig ned på mannens hand och började dricka ett hopkok som gjorts speciellt för dessa små fågelvänner. Det mannen blandat i är socker och några koppar vatten. Det blir som en fest för fåglarna, som ni kan se här nedan!

Och till en början trodde man att de bara var två, men kolla här. Ett extra tack till mannen som filmade då han använde sig av slowmotion-funktionen, vilket gör detta än mer speciellt.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna

 

Läs mer om...