Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Hela nätet sluter upp bakom misshandlade Stephanie och visar att ett nej alltid är ett nej

Stephanies pojkvän kom hem full och ville ha sex. Stephanie sa nej och vägrade. Då misshandlade han henne nästan till döds.

Nu delar 32-åringen de otäcka bilderna från sjukhuset efter hans raseriutbrott.

– Jag har inget att skämmas för. Det är han som ska skämmas. Jag tänker inte gömma mig, skriver hon på Facebook enligt Daily Mail.

32-åriga Stephanie Littlewood misshandlades nästan till döds av hennes dåvarande pojkvän. Händelsen inträffade i Leeds i norra England i april. Då kom han hem berusad och ville ha sex – det ville inte Stephanie. Han kastade henne då på sängen och slog henne i ansiktet upp till 50 gånger. Det rapporterar Daily Mail.

– Han lämnade mig i tårar under täcket och gick ut. Sekunder senare kom han tillbaka och slet täcket av mig. Han grep tag i mitt ben och drog ner mig ur sängen. Han pressade ned mig mot golvet, tog strypgrepp och fortsatte slå, skriver Stephanie i ett inlägg på Facebook.

Facebook

Misshandeln fortsatte även efter att Stephanie blivit medvetslös – och när hon kom till sjukhuset chockades läkarna. Efter den fruktansvärda händelsen har Stephanie tvingats genomgå flera operationer för att återställa sin munhåla och tänder och hon har fortfarande ett blåöga eftersom ett blodkärl i ögat fortfarande är skadat.

Facebook

Nu har Stephanie gått ut med sin historia på Facebook. Och delat alla de otäcka bilderna av vad hennes dåvarande pojkvän gjorde med henne. Hon vägrar skuldbelägga sig själv för det inträffade och har insett att det är han som ska skämmas.

– Först ville jag inte gå ut. Jag hade sån ångest, det slog sönder mitt självförtroende. Men folk sa att jag måste sluta gömma mig och att det inte var mitt fel, och jag förstod att de hade rätt, skriver Stephanie och fortsätter:

– Jag har inget att skämmas för. Det är han som ska skämmas. Jag tänker inte gömma mig.

Ex-pojkvännen, som är 24 år, har nu dömts till 16 månaders fängelse för misshandeln av Stephanie, men kan på grund av att han erkänt brottet gå fri redan om två månader. Det skriver Daily Mail. Därför vill Stephanie också varna andra kvinnor.

– Jag vill varna andra kvinnor där ute om vilket monster han är. Jag är fortfarande här ute och lider av det han gjort, medan han kommer att få gå fri, skriver Stephanie.

Ett nej betyder ALLTID nej. Dela gärna för att sluta upp bakom Stephanie och visa att vi står på hennes sida!