Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Rattfyllot dödade hennes man och son. Nu vädjar mamman om hjälp att sprida budskapet så att inte fler oskyldiga drabbas.

22-åriga Destiny hade framtiden utstakad, men allt förändrades på några minuter. När hon, hennes man och deras ettårige son blev påkörda av en onykter kvinna krossades 22-åringens drömmar, och hennes familj. Den här historien är för viktig för att inte läsa. Så läs och dela, tillsammans kan vi göra skillnad och stoppa rattonykterheten.

Destiny Mantia var bara 21 år gammal när hon, hennes man Corey och deras ettårige son Parker var med i en allvarlig bilolycka som skulle förändra allt.

Det var en stor SUV, körd av en 42-årig kvinna som körde in i dem. Kvinnan var på väg från en festtillställning.

I dag har ett år gått sedan familjen blev påkörda på en motorväg i Missouri. Destiny blev allvarligt skadad, men överlevde. Värre var det för hennes make och parets lilla son som satt i en bilbarnstol i baksätet – bägge dog.

Enligt polis och myndigheter ska den 42-åriga kvinnans bil ha kommit över i fel fil och frontalkrockat med familjen. Alla i familjen bar säkerhetsbälte, men inte den 42-åriga kvinnan som körde in i dem.

Lilla Parker 1 år gammal och 42-åringen dog direkt på olycksplatsen, pappan Corey avled några dagar senare.

Enligt polisen som Buzzfeed News har pratat med hade 42-åringen alkohol i blodet när hon avled.

För Destiny, som var den enda i familjen som överlevde, blev Facebook en slags dagbok, ett sätt att bearbeta sorgen. Så på ettårsdagen för händelsen nu i september ville hon berätta sin historia:

Skärmavbild 2015-09-23 kl. 11.28.16

”För ett år sedan var i dag som vilken dag som helst. Corey Mantia vaknade och gick till jobbet. Parker och jag stannade hemma och lekte tillsammans hela dagen. Corey kom senare hem och lekte med vår söta son medan vi väntade på att åka vidare för extrajobb. De extra kontanterna behövdes i vår lilla familj. Sen var det dags att åka. Då visste inte vi att allt skulle förändras några minuter senare. Vi skulle inte längre få leva tillsammans. Alla drömmar vi hade skulle inte längre ske tillsammans. Vi skulle inte få köpa vårt första hus tillsammans, vi skulle inte få följa Parker till frisören första gången, eller hans första dag i skolan, och vår familj skulle aldrig få växa. Det här skulle vara allt vi fick. Allt vi någonsin skulle ha planerat skulle komma till ett slut och inte genom vårt eget val.”

”En persons själviska handling att dricka och köra bil fick mig att bli en änka och mamma till en liten ängel vid 21-års ålder.”
skriver Destiny i sitt inlägg.

Den påverkade föraren krossade Destinys drömmar, och hennes familj.

Nu vill hon att hindra andra från att dricka och sätta sig i en bil och köra.

”Denna smärta och hur vår framtid krossades kunde ha förhindrats om någon hade vågat säga ifrån och stoppa denna självisk kvinna från att dricka alkohol och köra. Du kan rädda någons liv också! Låt inte dina vänner och din familj dricka och köra.”

Tillsammans kan vi hjälpas åt att förhindra tragedier som denna. Nu stoppar vi rattonykterheten tillsammans. Drick aldrig alkohol när du vet att du ska köra bil.
”Jag hoppas att folk kan komma att inse att vi kan göra skillnad tillsammans. En drink är en för mycket att köra med.”

Källa: Facebook/Destiny Mantia

Glöm inte att sprida Destinys historia och hennes viktiga budskap, det kan rädda liv.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.