Hans mamma gömmer en såsskål i sängen. Du tror hon är galen? Vänta bara tills du ser varför. Genialt!

Den här mamman låter sig inte luras så lätt… Som så många andra mammor känner hon på sig när sonen döljer något. Den här underhållande historien har florerat på nätet ett tag och många hävdar att den här påhittad.  Om det verkligen har hänt kan vi förstås inte veta. Vad tror du? En bra historia är det i alla fall!

Som så många andra söner bjöd Thomas hem sin mor på en trevlig middag i hans tvårumslägenhet. Men vid middagen märker mamman att hans son även har en inneboende, Julia.
Mamman misstänker direkt att Thomas har en flickvän, men hon vill inte fråga sonen rakt ut. Mamman försöker ändå att på olika sätt att lista ut om sonen har ett förhållande med Julia. De nyfikna blickarna avslöjar mamman och Thomas förstår vad hon är ute efter.

– Jag vet vad du tänker, men jag kan försäkra dig om att Julia och jag bara bor tillsammans, säger Thomas.

Flickr

Men några dagar senare märker paret att den silvriga såsskålen som de hade vid middagen är spårlöst försvunnen.

– Jag har letat, men jag kan verkligen inte hitta såsskålen efter att din mamma var här på middag, säger Julia till Thomas.

Thomas vägrar tro att hans mamma är en tjuv. Men ju längre tiden går, desto mer känner han sig tvungen att fråga.

Han skickar ett meddelande till mamman för att kolla.

”Kära Mamma,

Jag påstår inte att du tog såsskålen, men jag säger inte heller att du inte har gjort det. Men eftersom du är den enda som varit här, och skålen saknas, måste jag fråga. Tog du den?”

Hälsningar, Din Thomas”

Strax därefter får sonen svar.

”Kära Thomas,

Jag påstår inte att du ligger med Julia och jag säger inte heller att du inte ligger med henne. Men poängen är, om hon hade sovit i sin egen säng, hade hon hittat såskålen.

Hälsningar, Mamma”

Källa: Heftig

Publicerad av Newsner Familj, gilla oss gärna: