Hon tror hon är gravid med tvillingar, men överraskningen på BB chockar läkarna fullständigt. Vilken lycka!

När Miranda och Josh drömde om att bilda familj var tanken att de skulle ha många barn. Men av olika anledningar hade paret, som båda jobbar som sjuksköterskor, svårt att få barn. De beslutade sig för att testa så kallade infertilitetsbehandlingar och det gick vägen direkt. Snart föddes parets första barn, en frisk och pigg liten dotter vid namn Joslyn. Miranda ville bli gravid ungefär ett år efter första barnet och vände sig återigen till provrörsbefruktning. Efter sex veckor fick paret reda på att de väntade tvillingar. Men fyra dagar senare kom ett besked som ingen hade väntat sig.

”Jag blev chockad, läkaren blev chockad”, säger Miranda och fortsätter: ”Det hade aldrig någonsin inträffat under hans tid som läkare.”

Det visade sig att Miranda var gravid med fyrlingar. Vad som ännu mer imponerande är att Miranda inte bara fick fyrlingar, hon födde dessutom två par av enäggstvillingar, efter att ha fått en IVF-behandling med två olika embryon.

jush1

Hela graviditeten var skrämmande för Miranda, hon trodde att hon skulle få missfall. Men allt gick förhållandevis bra och Miranda födde barnen efter kejsarsnitt.

snitt5

Mia, Madison, Jackson och James är ju bara för söta!

Vänligen dela detta vidare om du önskar familjen ett stort lycka till!