Hunden förlorade sin bästa vän. Kolla då vad matte gör för att få honom glad igen. Älskade djur!

Att förlora en vän eller en familjemedlem är bland det värsta man kan vara med om. Sorgen och saknaden efter personen är ofta mycket stark och plågsam för alla inblandade. Och detta gäller givetvis även djur. De har känslor precis som vi människor, det har jag sett många bevis på genom åren. Den här historien handlar om hunden Forsberg, en golden retriver på 10 år. Hans bästa vän var en katt som var 15 år gammal. De bodde ihop och gjorde allting tillsammans. Men nyligen fick Forsberg ta farväl av sin älskade vän. Katten fick cancer och blev mycket dålig och till slut fanns ingenting de kunde göra, för att ha inte skulle lida bestämde sig ägarna för att avliva honom.

perrotriste
Reddit

Forsberg och katten hade haft många fina stunder ihop så efter kissens död var hunden helt förkrossad. Han saknade sin vän något oerhört mycket.

Forsbergs matte Jen Philio klarade inte av att se sin älskade hund så ledsen så hon bestämde sig för att hon var tvungen att göra något. Hon bestämde sig för att ge Forsberg en mycket speciell present.

perrotriste2
Reddit

Hon visste att ingenting kunde ersätta Forsbergs älskade vän men hoppades att han skulle bli glad av att få en ny vän. Så hon skaffade katten Maxwell.

perrotriste4
Reddit

Ingen kommer kunna ta den gamle kattens plats. Men nu har Forsberg en ny vän att leka med. Och från första mötet blev Forsberg och Maxwell superbra vänner. Jag hoppas att de får många fina stunder ihop!

perrotriste5
Reddit
Ta hand om varandra och njut av livet. Dela gärna detta med dina vänner.