Annonsera

NEWSNER.COM

Newsner är Sveriges största viralsajt och lockar cirka 2 miljoner unika besökare i veckan i Sverige. Internationellt är det en av världens snabbast växande mediesajter med upp till 26 miljoner unika webbläsare per månad. Majoriteten av trafiken kommer från Sverige, Storbritannien, USA och Sydamerika.

Newsner är en ny typ av sajt med innehåll som du vill läsa och dela genom sociala medier och som arbetar med positivt budskap vilket innebär att man som annonsör syns i en positiv miljö.

Intressant och engagerande innehåll publiceras och sprids via vårt nätverk och sociala medier. Vårt mål är att skapa innehåll som berör och läsare vill sprida vidare.

Som en av Sveriges största sajter når vi ut till majoriteten av den svenska befolkningen, och cirka 5-6 miljoner unika per månad. För dig som är intresserad av att annonsera har vi flertalet lösningar.


BRANDED CONTENT

Hur kan man som annonsör bygga varumärke i virala miljöer?

De kampanjer som vi sett varit framgångsrika kopplar ihop varumärket och konsumenten med hjälp av känslor. På så sätt kan läsaren via underhållande och informativt innehåll på Newsner identifiera sig med ert varumärke.

 • Vårt kreativa team arbetar tillsammans med annonsören och byråerna för att ta fram skräddarsytt innehåll som inspirerar till sociala interaktioner av konsumenterna.
 • Vad vill ni/varumärket berätta och prata om?
 • Vi tar fram anpassade skräddarsydda artiklar, listor, quiz m.m.
 • Skapar underhållande och informativt innehåll som berör konsumenten med känslor
 • Allt innehåll är anpassat för sociala medier och delningar
 • Rapportering över besök och interaktioner för kampanjen.

 


 

Exempel

TV3s premiär för TV-programmet ”Min hemlighet”. Programmet handlar om svenska folkets bekännelser och hemligheter kring dramatiska historier ut vardagen (inspirerade av verkliga händelser).

TV3 ville skapa uppmärksamhet kring premiären och få fler tittare att börja fundera över sina egna bekännelser och hemligheter. Tillsammans med vårt kreativa team tog vi fram flertalet artiklar under just temat ”hemligheter och bekännelser”, speciellt anpassat för sociala medier och delningar.

BILD 1 - MTG
BILD 2 - MTG

VIRALA VIDEOS

Fler varumärken ser idag kraften i att producera videomaterial anpassat för virala miljöer. Med kraften i Newsners sociala nätverk kan vi sprida ert material både mot svensk och/eller internationell publik tillsammans med ett innehåll som är anpassat för sociala medier och delningar.

 • Vi kan hjälpa er att producera rörligt material eller bistå med kunskap i viral spridning vid utformningen.
 • Vi garanterar trafik och besökare
 • Allt innehåll är anpassat för sociala medier och delningar
 • Rapportering över besök och interaktioner för kampanjen.

 

Exempel

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. De tog tillsammans med Peter ”Foppa” Forsberg fram en video anpassat för viral spridning via sociala medier.

Tillsammans med videon tog vi fram en artikel med mer information om kampanjens budskap och hur man som besökare kunde skänka en gåva till kampen emot cancern, allting speciellt anpassat för sociala medier och delningar.

– Kampanjen gjordes Pro Bono av Newsner.

BILD - Barncancefonden

ANNONSERING – DISPLAY OCH VIDEO

Newsner är idag en av Sveriges största sajter och Sveriges stredje största mobilsajt, via våra kanaler når du en stor räckvidd och majoriteten av Sveriges befolkning.

Målgruppen har en jämn ålderfördelning med majoriteten 18-54år samt ca 70% kvinnor.

Format

 • Desktop  980x240px CPM 150
 • Mobilt 320x230px CPM 100
 • In-banner video desktop 485px bredd CPV 2,5kr
 • In-banner video mobilt 300px bredd CPV 2,5kr
 • Preroll desktop och mobilt max 30 sek CPV 0,5kr

KONTAKT

Newsner drivs av Nyheter365 AB som är en oberoende contentbyrå specialiserade på Native Advertising som maximerar ROI. Läs mer på nyheter365.se

Är du intresserad av att annonsera eller veta mer om våra annonslösningar, vänligen kontakta:

Peter Fagerholm
peter.fagerholm@nyheter365.se
0707-97 39 39

 

Diana Bude
diana.bude@nyheter365.se
0733-70 13 37

Peder Hök
peder.hok@nyheter365.se
070-918 17 97

För frågor gällande redaktionella samarbeten på Newsner, vänligen kontakta:

Christian Ström
christian.strom@nyheter365.se
073-523 73 20

Johan Rikner – Ansvarig utgivare
johan.rikner@nyheter365.se