<div class="fb-like" data-href="https://facebook.com/newsnervideo" data-width="320" data-layout="standard" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="false"></div>
Kvinnan stannar hela trafiken för att hjälpa en familj gäss över vägen.

Kvinnan stannar hela trafiken för att hjälpa en familj gäss över vägen.

<script type="text/javascript" async src="http://adx.adform.net/adx/?mid=168698"></script>
<script type="text/javascript" src="http://adx.adform.net/adx/?mid=168702&rnd=%%CACHEBUSTER%%"></script>

Det är tur att vi har djurvänner här i världen som kan kliva in och hjälpa till i kritiska situationer. Djuren själva förstår kanske inte alltid att det är för deras eget bästa – men även om man inte får ett uppriktigt tack så räcker ofta vetskapen om att man har hjälpt dem till säkerhet för att man ska kunna sova gott om nätterna. Som den här kvinnan. När hon såg en familj med gäss stå vid vägkanten för att försöka passera, förskräckta av den tunga trafiken som susade förbi, så bestämde hon sig för att ge dem en hjälpande hand. Men det var inte det lättaste.  

<div id="smartclip-ad"> <div id='smartclip-passback-ad'> <script type="text/javascript"> googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/125128856/newsner.se.smartclip.passback', [300, 600], 'smartclip-passback-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.defineSlot('/125128856/newsnerse-betwen-mobile', [[300, 600]], 'smartclip-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.display('smartclip-ad'); }); window.sc_smartIntxtNoad = function(){ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('smartclip-passback-ad'); }); } </script> </div> </div>
<div id="smartclip-ad"> <div id='smartclip-passback-ad'> <script type="text/javascript"> googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/125128856/newsner.se.smartclip.passback', [580, 400], 'smartclip-passback-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.defineSlot('/125128856/newsnerse-betwen-desktop', [[580, 400], [468, 400], [480, 400], [860, 610], [980, 300], [980, 240], [1250, 240], [1250, 300], [1250, 360], [1250, 600],], 'smartclip-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.display('smartclip-ad'); }); window.sc_smartIntxtNoad = function(){ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('smartclip-passback-ad'); }); } </script> </div> </div>

Kvinnan slog genast på sina varningsblinkers och klev ut ur bilen. Där stoppade hon alla bilar för att hjälpa familjen med två vuxna gäss och deras nio små ungar att ta sig över – och som tur var löpte allt på utan problem.

gasmamma

Ja, till dess att de nådde andra sidan av vägen. Oturligt nog kunde inte ungarna ta sig upp över den höga kanten till trottoaren och kvinnan insåg återigen att hon behövde göra en insats. Det var dock inte särskilt populärt hos gåsmamman, som gick på instinkt och försökte hindra kvinnans räddningsaktion eftersom hon inte ville ha människor i närheten av sina ungar. Hon visste ju inte att kvinnan bara försökte hjälpa!

Till slut löste sig allt och gässen kunde springa iväg i säkerhet. Jag måste säga att det var riktigt imponerande av kvinnan som gjorde sitt yttersta för att hjälpa dem, trots tung trafikstockning och en arg gåsmamma.

Här kan du se det hjärtevärmande videoklippet:

Den här kvinnan är verkligen en djurvän och det är så fint att hon gav allt för att hjälpa gässen över vägen. Dela gärna vidare om du håller med!