Mannen betalar inte för sin pizza. Men 13 år senare… Det här brevet gör mig varm i hjärtat.

För 13 år sedan köpte den fattiga mannen en pizza – med en check han visste inte hade täckning. Det fula knepet förföljde mannen under en lång tid. Så i år beslöt han sig för att be om ursäkt…

Många av oss har gått igenom liknande saker.
Det är lite kärvt ekonomiskt, du kanske blivit av med jobbet eller har en skuld som du inte kan betala.

Just det här hände denna man för 13 år sedan. Han gick igenom en tuff period, hade ett hungrigt barn hemma och inga pengar att handla mat för. Han beställde pizza hos sina lokala pizzabagare och betalade med en check – som han visste inte hade täckning. Men beslutet att lura pizzaägaren skulle gäcka honom i åratal.

Efter många år och en förbättrad ekonomisk situation kände han sig tvungen att be om ursäkt. Så han skrev ett anonymt brev till pizzabagaren.

Foto: Reddit

fEDFfuN-600x450

– Jag har besökt er restaurang flera gånger senaste åren och har alltid velat be om ursäkt och be om förlåtelse, skriver mannen bland annat.

Rörande, eller hur?
Men historien är inte slut.

Redo för ytterligare en hjärtvärmande detalj? Pizzeriaägaren läste det sorgliga brevet och planerar nu att att skriva en skylt i pizzerian där det står ”Allt är förlåtet”, i hopp om att mildra den anonyma kundens skuldkänslor. Det skriver i alla fall Littlethings.