Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Bengt Magnusson frisk från cancern: ”Ett oerhört skönt besked att få”.

Folkkäre programledaren Bengt Magnusson drabbades i våras av testikelcancer. Men under torsdagen blev han friskförklarad. – Ett oerhört skönt besked att få, säger Bengt Magnusson till TV4Nyheterna.  

Efter månader av påfrestande behandlingar och ovisshet är TV4:s programledare Bengt Magnusson nu friskförklarad. Han säger till TV4 att han har mått relativt bra under sjukdomstiden och det allra jobbigaste har varit personerna i hans närhet som har påverkats.
– Det som har varit jobbigast är egentligen den typen av oro som ett cancerbesked som mitt sprider. Framför allt då hos omgivningen. Att andra har tyckt att hela situationen har varit påfrestande är det som har varit jobbigast för mig också, säger han.

Förutom stödet från nära och kära hyllar Bengt tittare som har hört av sig till TV4 och önskat honom lycka till och visat sitt stöd.
– Det har varit oerhört trevligt med alla glada tillrop och lyckönskningar från såväl kamrater som människor som sett mig på TV. Jag har ju fått en hel del krya-på-dig-hälsningar från tittare, vilket har varit väldigt roligt, säger han till TV4.

Bildkälla: Mostphotos.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

 

Läs mer om...