<div class="fb-like" data-href="https://facebook.com/newsnervideo" data-width="320" data-layout="standard" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="false"></div>
Test: Vilket distrikt i Hunger Games hör du hemma i?

Test: Vilket distrikt i Hunger Games hör du hemma i?

Bland fiskarna i Distrikt 4, eller som Fredsväktare i Distrikt 2. Eller kanske bland kolarbetarna i Katniss Distrikt 12. Svara på frågorna och få reda var Hunger Games-nationen Panem du skulle bo - och vad det säger om dig som person!

 


Slutet är nära. Den 18:e november är det biopremiär för ”The Hunger Games: Mockingjay – part 2! Medan nationen Panem är i fullskaligt krig, konfronterar Katniss President Snow i den slutgiltiga uppgörelsen. Tillsammans ger sig hon och de närmaste vännerna Gale, Finnick och Peeta ut på ett uppdrag som gäller liv och ut död – inte bara för dem själva utan för Panems alla invånare. De dödliga fällorna, de lömska fienderna samt de moraliska valen som väntar kommer utmana Katniss mer än vad någon arena i Hungerspelen någonsin gjort. (Annons från Nordisk Film)Klicka här för att boka din biljett.

Newsner tycker verkligen om Hunger Games, gilla gärna om du gör det också