Ammande mamma delar speciellt ögonblick med orangutang.

Elisabets 13-veckor gamla son, Eli, blev hungrig när familjen besökte Melbourne Zoo för att fira dottern i familje, som fyllde år. Mamma Elizabeth sökte upp en lugn vrå där hon kunde amma Eli. Hon hittade en lugn plats utanför orangutangernas inhägnad och snart fick hon oväntat besök. Två orangutanger kom dit för att titta på vad mamman höll på med.

Elizabeth säger att det som sedan hände var mycket ”.känslomässigt” Hon fick ögonkontakt med orangutangerna. Det kändes som mamma-orangutangen godkände hennes amning och visade sympati med Elizabeth, efter allt som hänt. ”Hon gick och gav med en lite ”nickning”. Det var helt fantastiskt”, säger Elizabeth till 774 ABC Melbourne och fortsätter:

”Jag kände mig så stolt, och jag kände att hon (orangutangen) var stolt över mig.”

Elizabeth skrev också om sin upplevelse på Facebook, som hon beskriver som ”helt otrolig”. Den fick stor uppmärksamhet och många mammor som haft svårt att amma sina förstfödda barn kände igen sig.

Facebook.com/elizabeth.huntburrett, Instagram.com/zoosvictoria

Samspelet mellan henne och de intelligenta orangutangerna måste verkligen känts speciellt för denna mamma, med tanke på allt som hon gått igenom tidigare när hon inte kunnat amma sin dotter. Djur kan verkligen missa mer medkänsla och kärlek än vissa människor. Dela gärna om du tror att Elizabeth och orangutangerna delade ett speciellt ögonblick.

Exit mobile version