De tröttnar på frågor om när de ska skaffa barn – tystar alla med klockren bild

På sätt och vis har de redan ett barn. Hunden Riley lämnades in till Humane Society of North Iowa när han var 6 år gammal. Hans tidigare ägare hade avlidit och nu fanns det ingen som ville ta hand om honom.

Men när Jared och Chelsea fick syn på lilla Riley på hundhemmet visste de direkt att han skulle passa in i deras familj.

 

”Han var tillbakadragen på hundhemmet, men inte blyg eller rädd”. berättar paret för The Dodo.

 

Riley hann bara vara hund hundhemmet en vecka innan paret beslutade sig för att adoptera honom.

”Han var menad för oss”.

 

Idag är Riley 11 år och en självklar del av familjen Price. Alla tre älskar varandra över allt annat. Men trots att de är uppenbart lyckliga så får Jared och Chelsea ständigt frågan om när de tänker skaffa barn.

Men nyligen fick paret en rolig idé för hur de skulle kunna få tyst på alla frågor. De bestämde sig för att anlita en fotograf för att ta klassiska ”bebisbilder”, fast med Riley istället för en bebis.

 

Fotograferingen skedde i samband med parets femåriga bröllopsdag. De funderade de ut vilka klassiska bilder som familjer brukade ta tillsammans med sina barn, och poserade tillsammans med Riley.

 

Resultatet blev faktiskt riktigt roligt!

”Riley gjorde jättebra ifrån sig. Allt man behövde säga var ’godis’, så tittade han rakt in i kameran” berättar paret.

 

När man ser bilderna kan man verkligen känna igen de klassiska mamma-pappa-barn-bilderna som nyblivna föräldrar brukar ta tillsammans.

 

Alla familjer ser olika ut. Vissa är ensamstående föräldrar, vissa är två mammor eller pappor, och vissa väljer att inte skaffa några barn alls. Och det är helt okej.

 

Reaktionerna från parets vänner efter fotograferingen har varit positiv. Till och med deras föräldrar tyckte att det var en rolig idé. Även om paret misstänker att deras föräldrar helst skulle vilja ha människo-barnbarn.

 

Just nu är paret Price lyckliga med bara Riley, och avslöjar ingenting om huruvida de vill ha barn i framtiden.

Ironiskt nog tycker inte Riley om barn överhuvudtaget.

”Han älskar människor, utom just barn. Jag tror inte han förstår vad barn är överhuvudtaget” berättar paret Price.

 

Vilken rolig idé, och vilka söta bilder på denna underbara familj! Dela gärna vidare om du också blev glad av detta.

Exit mobile version