Den nyfödda kattunge var nära döden när han räddades av en förbipasserande kvinna på gatan

Bruce föddes i början av november i höstas men övergavs direkt. När Kathryn Van Beek var på väg hem från jobbet och såg honom krypa på en regnig gata i centrala Auckland blev hon chockad av vad hon såg. Han hade fortfarande navelsträngen kvar.

© Bildkälla

Kathryn kollade om den lille kattungen tillhörde någon av de boende i området. Det gjorde han inte. Hon tog hem honom till sig, och utökade sin lilla familj med ytterligare en katt.

© Bildkälla

Den lilla kissen fick namnet Bruce efter Bruce Wayne (Batman). Kathryn och hennes sambo turades om att mata Bruce och värmde honom med filtar för att han skulle överleva.

© Bildkälla

Efter närmare två veckor hos sina nya föräldrar vägde Bruce bara drygt 100 gram. Han hade fortfarande inte öppnat sina ögon.

© Bildkälla

Men Bruce visade sig vara en liten kämpe. Han blev stadigt bättre och bättre, och snart öppnade han sina vackra och intensiva ögon.

© Bildkälla

Snart kunde Bruce äta själv. Han utvecklades till en frisk och lekfull liten kattunge.

© Bildkälla

Nu är Bruce 23 veckor gammal. Hans familj har bland annat en Facebooksida och en hemsida i hans namn, och han har många fans och följare världen över som tar del av hans utveckling.

© Bildkälla

Det är en extrem tur att det finns så godhjärtade djurvänner som Kathryn och hennes sambo.

Det gör att små kattungar som inte har en så bra start i livet, som lille Bruce, får en ny chans till en kärleksfull tillvaro.

Dela gärna vidare denna solskenshistoria till dina vänner!

Exit mobile version