En förkrossad mamma återförenas med sina 8 valpar. Hennes reaktion? Det här är underbart att se!

I december i fjol tog en djurräddningsorganisation, K9 Crusades, i Kanada emot en hund som heter Noelle. Då kom hon närmast från ett hem för hemlösa hundar där någon som påstod sig ha hittat Noelle på gatan hade lämnat in henne.

Bildkälla

Man kunde se att Noelle nyligen hade fött valpar – och valparna hade slitits ifrån henne. När hon anlände till K9 Crusades var hon bara skinn och ben. ”Hon hade matat sina bebisar men ingen hade matat henne”, skrev organisationen på Facebook enligt Little Things. Men var fanns hennes valpar?

Bildkälla

Noelle är en snäll hund som omedelbart smälte allas hjärtan. Alla runt omkring kunde se hennes smärta, hur mycket hon saknade sina valpar.

Så vände plötsligt allt. En misstänksam annons på Noelle och hennes valpar dök upp på en köp- och säljsida. I annonsen stod det att Noelle hade dött i samband med att hon födde, och att nu behövde hennes valpar hem. Det visade sig att den person som hade lagt ut annonsen var samma person som hade lämnat in Noelle för att dö och påstått att hon var en hemlös hund.

Bildkälla

Ett räddningsteam med djurvänner skred till verket för att få tag på de 5-6 veckor gamla valparna. Av nio valpar återstod åtta och räddningsteamet köpte dem alla för att återförena dem med sin mamma. Bara timmar efter köpet körde en volontärarbetare flera mil mitt i natten för att Noelle skulle få se sina valpar igen.

Bildkälla

”För oss som jobbar med räddningsarbete som ofta ser saker vi ofta önskar att glömma är det här ett minne att värna om för alltid”, skriver K9 Crusades i samband med en video de har lagt upp på återföreningen.

Valparna har växt sig större och starkare, är hälsosamma och har nu fått nya, kärleksfulla familjer.

Bildkälla

Här kan du se videon på återföreningen. Dela gärna vidare med dina vänner.

This heartwarming reunion took place around 2:40 am on the morning of December 13th thanks to Carolyne from Pound Paws,…

Posted by K9 Crusaders on Monday, January 4, 2016

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna

Exit mobile version