Hunden vågar inte ens se på människor längre – men en djurvän förändrar allt

Djurvännerna från organisationen Hope for Paws hade fått ett telefonsamtal om att det fanns en hund i ett bostadsområde.

De åkte dit och lyckades till slut få syn på den lilla hunden – som var livrädd.

Bildkälla: Youtube

Hunden var så rädd att den gömt sig längst inne i ett hörn under ett förråd. 

Bildkälla: Youtube

Djurvännerna försökte sakta men säkert att locka ut den lilla hunden. De märkte direkt att något stod fel till och att hunden var svårt skadad.

Till slut lyckades de. Men den lilla hunden var livrädd och försökte bita sina räddare. Hon förstod ju inte att de bara ville henne väl.

Bildkälla: Youtube

Som tur är var räddarna vana vid djur som har råkat riktigt illa ut. Så sakta men försiktigt lyckas de lugna ner henne genom att försiktigt stryka sina fingrar på hennes huvud.

Bildkälla: Youtube

Till slut får de ta upp henne så att de kan ta med henne till sjukhuset. Då bestämmer sig en av räddarna att döpa henne till Amy. 

Bildkälla: Youtube

På sjukhuset visar det sig att Amy har brutit ena benet. Hur hon gjort detta är oklart men det är tydligt att hon har haft det väldigt svårt. 

Sakta men säkert lyckas hennes räddare att få henne att lita på människor igen. 

Bildkälla: Youtube

Efter att ha rehabiliterats i flera veckor har Amy nu äntligen fått nya vänner som tar hand om henne och ger henne den kärlek som hon förtjänar. 

Nu väntar Amy på att bli adopterad av en familj som kan ge henne all den uppmärksamhet som hennes tidigare ägaren inte ville ge henne.

SE VIDEON NÄR AMY RÄDDAS HÄR. Dela den med dina vänner så att de här djurvännerna uppmärksammas. Det förtjänar de verkligen!

Exit mobile version