Hunden går in i familjens nya hus – titta nu på reaktionen när hon ser vad som finns i trädgården

Det är omöjligt att inte dra på smilbanden när jag får se en hund bli exhalterad över någonting. Vare sig det handlar om att få se deras husse eller matte för första gången sedan i morse eller bara att få ta en promenad.

Precis så, och lite till, känner jag för den lilla hunden Christy.

För när deras familj flyttade till ett nytt hus upptäckte hon någonting på baksidan som fick henne att hoppa runt i världens sötaste glädjedans.

Varje gång jag ser en hund bli helt till sig av lycka klarar jag nästan inte att hålla glädjetrårarna borta. Ungefär som hunden Casey, som fick se sin matte för första gången på två år, eller Willie som fick se sin husse efter flera veckor på sjukhuset.

Men det behöver inte alltid vara ett kärt återseende av sin matte eller husse som får hundar att bli fullkomligt till sig av glädje.

Titta bara på den urgulliga West Highland-terriern Christy – som tillsammans med sin familj flyttade till ett nytt hem i Florida, USA. 

Bildkälla: Youtube/Brian Freeman

För familjen och Christy handlade flytten inte bara om ett nytt hem, det var även en bakgård som såg betydligt annorlunda ut än den de haft innan – någonting som den lilla hunden märkte direkt. 

Först och främst ser hon ut att vara glad över att få flytta in i sitt nya hus. Men när hon får syn på den härligt blåa poolen på baksidan kan hon knappt bärga sig. 

Bildkälla: Youtube/Brian Freeman

Youtube-användaren Brian Freeman la upp filmen av sin älskade hund när hon äntligen får syn på poolen. Och när han öppnar altandörren så Christy kan springa fritt kan jag inte annat än att le ända upp till öronen. 

Christy hade hittat sin perfekta lekplats som fanns där varje dag, dygnet runt, och vi kan konstatera att den fina lilla hunden helt klart mår alldeles förträffligt i sitt nya hus.

Det här fick mig att bli otroligt glad. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tycker Christies reaktion till poolen är helt underbar.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.