Valpen får höra att det är dags att sova – underbara reaktionen får nätet att vika sig av skratt

Många gånger om har vi kunnat konstatera att hundar inte är så olika oss människor. Inte bara på grund av deras känslor, hängivenhet och mod – utan även för deras beteende och när de vet hur man ska agera för att komma undan med saker.

Som den här lilla Mastiff-hundvalpen, som fick veta att det var hög tid att gå och lägga sig.

Och även fast det gör ont i hjärtat på mig att hunden ska sova i en bur, vilken den aldrig borde behöva göra, så är den här lille krabaten väldigt söt.

Hundar lever oftast efter vårat eget schema. När det är dags för oss att gå och lägga oss går hunden också och lägger sig, och när morgonen har kommit så vaknar hunden också. I bland kan det ju bli lite jobbigt såklart, som den här hunden som verkligen inte gillade att gå upp på morgonen.

Men som ett litet barn som inte vill gå och lägga sig på kvällen kan hundar vara likadana. Titta bara på den här sötnosen.

Bildkälla: Skärmdump/Rumble

Mannen, som var hundvakt åt sin systers hund för natten, tänkte gå och lägga sig. Men innan han ber hunden gå och lägga sig också inser den lilla valpen precis vad som sker. Direkt lägger den sig på sidan och gör sig så tung som möjligt, allt för att inte behöva gå till sängen.

Hundvalpens säng var i en bur fylld med kuddar och plädar. Men oavsett hur mysigt det ser ut känns det alltid lika jobbigt att se en hund behöva gå in i en bur och inte få sova tillsammans eller nära sin husse eller matte. 

Husse försökte hjälpa den lilla hundvalpen in, men den vägrade. 

Bildkälla: Skärmdump/Rumble

Till slut fick husse använda båda sina händer för att på något sätt försöka få in hunden i sin säng – men efter mycket om och men vann hunden kampen. Det var nog för väl att han gjorde det, så kunde han i stället få sova nära honom eller på någon annan plats i huset där han kände sig trygg med mycket plats.

Över 170 000 människor har sett klippet och i spelaren här nedan kan du själv se den förtjusande lilla Mastiff-valpen – och dennes söta kamp mot husse.

Hundar är verkligen sötaste djur som förtjänar det bästa. Tveka inte på att dela artikeln med någon kompis som bara måste se den här hundvalpens söta kamp mot sin husse!