7-åringen mobbas och vågar inte lämna huset – då visar MC-knuttarna vart skåpet ska stå

Ashley Wastakiewicz är 7 år gammal och går i första klass. Hennes bästa vänner är en liten katt och familjens hund – det märks att Ashley är en riktig djurvän.

Men så finns det några andra som tyvärr har gjort denna lilla flickas liv till ett helvete. 

Under mer än ett års tid har framför allt en 11-årig grannpojke trakasserat och mobbad henne till den grad att Ashley inte längre vågar gå ut och leka. 

”Hon känner att ingen tycker om henne, att ingen bryr sig om henne. Hon känner sig ensam”, förklarar Ashleys mamma och fortsätter: 

”Under stora delar av sommaren har hon stannat inomhus, hon är rädd för att gå ut och leka”. 

Vid ett tillfälle slog pojken henne så illa att Ashley hamnade på sjukhuset. Polisen tog emot en anmälan och pojken åtalades, men mobbningen fortsatte ändå. 

Ashley mamma, Christine, skapade därför en antimobbbing-sida på Facebook, för att samla stöd och berätta om hur hennes dotter trakasserades.

Många slöt upp och gick med i gruppen ”Rättvisa för Ashley”, men Christine kunde aldrig gissat att några minst sagt oväntade gäster snart skulle dyka upp på deras tomt. 

Dussintals medlemmar från den lokala motorcykelklubben kom till Ashleys hus för att visa sitt stöd – och skicka ett meddelande till mobbaren. 

Bläddra gärna vidare för att se hur några MC-knuttar kom att förändra livet för denna utsatta lilla flicka!

ashley11
Youtube

Ashley Wastakiewicz är 7 år gammal, lite blyg och har trakasserats av en 11-årig grannpojke i över ett år.

En gång slog han henne så illa att Ashley hamnade på sjukhuset.

”Hon gick med sin cykel och var på väg hem när mobbaren knuffade henne i marken. Han sparkade på henne och slog henne i ansiktet”, säger Ashley mamma Christine.

Pojkens mamma förnekar anklagelserna, men grannpojken åtalades för misshandel. 

Youtube

Ashley har mått mycket dåligt efter händelsen.

Hon bestämde sig för att spela in en video, med ett meddelande till alla mobbare där ute:

”Mitt namn är Ashley och jag är 7 år gammal. Jag är ett offer för mobbning och trakasseras av en 11-årig pojke. Det får mig att må mycket dåligt. Så snälla, sluta att mobbas!”. 

Youtube

Mamma Christine lade upp videoklippet på en anti-mobbning sida hon skapat för Ashley. Videon fick stor uppmärksamhet, bland annat av den lokala MC-klubben.

”Vi fick höra om detta via våra bröder i andra MC-klubbar och vi bestämde oss för att sammanstråla”, säger James Dingmon, medlem i Veterans Motorcycle Club i Jackson. 

”Jag tror inte på mobbning. Ingen ska behöva bli mobbad”. 

John R. Spencer / Facebook

En dag stod det plötsligt massa motorcyklar utanför Ashley och mamma Christines hus. 

”Vi ville göra en styrkedemonstration, för att visa att vi faktiskt bryr oss och att det finns människor här ute som är beredda att skydda henne”, säger James Dingmon.

John R. Spencer / Facebook

”Vi gjorde skillnad i kväll när vi försökte hjälpa till i kampen mot den utbredda mobbningen. Denna gång i ett mycket allvarligt fall, med en underbar liten 7-årig flicka som heter Ashley. Hon har haft en fruktansvärd mobbare i sitt kvarter ganska länge nu och hon har varit livrädd för att leka på gatan”, skriver en annan cyklist på Facebook, John R. Spencer.

John R. Spencer / Facebook

”Medlemmarna i vår MC-klubb besökte henne för att visa att hon inte är ensam, och att hon är älskad av många. Tillsammans gick vi med henne, ned på samma gata som den är stökiga grannpojken bor på. Hon fick åka med på MC:n och vi stannade en stund extra utanför pojkens hus. Efteråt sa Ashley, med stolthet i bröstet, ‘Jag är inte rädd längre’, skriver Spencer.

John R. Spencer / Facebook

”Vi kommer att fortsätta att hålla kontakten och låta henne veta att hon inte behöver vara rädd. Förhoppningsvis kan vi hjälpa till att sprida ordet, så att föräldrarna bakom denna pojkes destruktiva, omogna och våldsamma beteende förstår att det inte är acceptabelt”. 

Hör Ashleys bedårande ord till sina MC-hjältar och se mer av henne i videon nedan:

Många tror att bikers bara är skäggiga, elaka, kriminella och inte tillför samhället någonting. 

Men de här MC-knuttarna visar verkligen att de behövs – för vilken andra hade annars ställt upp för Ashley på detta sätt? 

Gilla gärna om du tycker de här killarna ska ha en stor applåd för sitt agerande och om du också anser att mobbning inte hör hemma någonstans i vår värld!