Bruden får sitt livs överraskning mitt under första dansen

Överraskande bröllopsgester är jag särskilt svag för. Det kan vara en okonventionell bröllopsvals, en präst som gör det lilla extra eller en högst oväntad gäst. Oavsett så träffar det alltid hjärtat lite mer mitt i prick än vanligt.

Det där med med en oväntad gäst var också vad brudgummen Brad Hewitt ordnade till sin brud Melissa på deras bröllop. Överraskningen tog över 100 timmar att planera, men när han ser Melissas oslagbara reaktion var det värt varje sekund.

Kolla in det här nedanför.

Det brudgummen planerat var att överraska Melissa, mitt under bröllopsvalsen, med hennes favoritsångare Mark Willis. Sagt och gjort!

När vigseln var avklarad var det dags för herr och fru Hewitt att dansa den traditionsenliga bröllopsvalsen. Melissa var då helt ovetandes om glädjefnattet hon minuter senare skulle få. Mitt under deras dans stannar musiken, och Melissa tror att något är fel. Då vänder hon sig mot scenen och ser sin favoritartist, Mark Willis.

Hennes reaktion är helt oslagbar. Vilken glädje!

Så fint gjort av Brad att göra detta! Jag fick tårar i ögonen när jag såg Melissa reaktion. Dela gärna klippet om du också blev berörd.

Publicerad av Newsner musik