Dottern har snyggaste frisyren jag sett – tack vare sin talangfulla pappa

Det hela började när Greg blev ensamstående och insåg att det fanns saker han inte kunde hjälpa sin dotter med.

”Jag ville kunna fixa min dotters hår och hade till och med problem med att göra en vanlig hästsvans”, säger Greg i en video som Upworthy har lagt upp på sin Facebooksida.

När Izzy var i behov av en klippning visste han inte hur han skulle göra. Det slutade med att han tog fram kökssaxen och orsakade en mindre katastrof på dotterns huvud.

The Hair Dad

Greg kände sig värdelös. Men så kom han på en idé.

 

Greg jobbar på en collegeskola, där de har en avdelning för kosmetologi. Så han lånade en docka och övade i en och en halv timme. Han lärde sig sätta upp håret i hästsvans, göra en inbakad fläta och vattenfallsfläta. Han lärde sig flera olika frisyrer – som han sedan kunde gå hem och göra på sin dotter.

– Första gången jag gjorde en inbakad fläta ända ner tittade min dotter på mig och sa ”du gjorde ett bra jobb, pappa”, säger Greg.

 

Han har nu en Facebooksida som heter The Hair Dad. Där delar han med sig av hur det är att vara en ensamstående pappa, och postar ”så gör du”-videor när han fixar sin dotters hår i olika frisyrer. På så sätt kan andra ensamstående föräldrar få hjälp att fixa håret på sina barn, om de inte har så mycket erfarenhet av det tidigare.

– Det är en av de bästa känslorna i världen, att vara en inspiration för andra, säger Greg.

 

Wow! Vilka fina frisyrer Greg gör på Izzy!

Se fler frisyrer här nedan.

 

Att vara förälder är det tuffaste jobbet man kan ha och ingen klarar allt. Men Greg gjorde vad han kunde för att lära sig något nytt – och gjorde sin lilla dotter lycklig. Dela gärna vidare om du också blev rörd av den här historien.

Exit mobile version