Mamma säger att dottern gjort sig illa, när pappan kommer till sjukhuset ser han direkt att något är fel

Facebook/SenadKardasevic

Sanda flyttade direkt in med sin nya kille Jakupi. Det dröjde inte länge innan Senad märkte att Arina ofta hade blåmärken när han hämtade henne.

Att barn har blåmärken är visserligen inget ovanligt, men Senad tyckte ändå att det var någonting som inte verkade stämma. Tillslut larmade han socialtjänsten och berättade om sina farhågor, men ingenting hände.

De kunde inte hitta någonting som tydde på att flickan for illa.

Facebook/SenadKardasevic

Tyvärr blev det bara värre.

En dag när Senad var på väg för att hämta sin dotter fick han ett fruktansvärt telefonsamtal. Sanda hävdade att Arina hade sprungit in i ett element och skadat sig illa. Sanda hade ringt ambulans och Arina låg nu på intensivvårdsavdelningen, skriver Daily Mail.

Trots mammans historia talade flickans skador sitt tydliga språk, hon hade både märken och brutna ben som tydligt indikerade på att detta inte var någon självförvållad olycka.

Facebook/SenadKardasevic

Medan läkarna gjorde allt de kunde för att försöka rädda flickan kom polisen för att hämta Sanda och Jakupi.

Trots läkarnas hårda arbete orkade Arina inte kämpa mer och hon dog två dagar senare.

Senad hade vakat vid sin dotters sida hela tiden och hans värld rasade samman när hans älskade dotter tog sitt sista andetag.

Nu vädjar Senad till myndigheterna att ta fall med misstänkt barnmisshandel på större allvar. Inget barn ska behöva dö på det här sättet, speciellt inte när en vuxen tidigare larmat om missförhållanden. Om du misstänker att ett barn far illa, kontakta socialtjänsten i din kommun.

Facebook/BoneThugs-N-Harmony

Hjälp oss att dela Senads och Arinas historia så att fler får upp ögonen för barnmisshandel, så att det aldrig händer igen!

Exit mobile version