Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mamman låter kassören hålla i hennes bebis. Varför bilden sprids som löpeld? Wow!

Denna bild har spridits som en löpeld över internet de senaste dagarna. Varför? Jo!

Coty Vincent råkade ut för en bilolycka där förövaren sedan smitit ifrån platsen. Så hon behövde helt enkelt hyra en bil för att göra sina ärenden, och med sina tvillingpojkar på höfterna var det rätt svårt. 

Då tog John, kassören på biluthyrningen, ena bebisen från Coty och hjälpte till helt enkelt. 

 

När hon klev in i biluthyrningen möts hon av John, som ska hjälpa henne hyra en bra bil. När John märker hur omständligt det är för Coty med två pojkar och ingen barnvagn, erbjuder han sig att hålla i den ena tvillingpojken medan han bokar hyrbilen.

Detta fick Coty att bli så rörd att hon postade en bild på den populära Facebook sidan Love What Matters.

”En av de mest med medkännande och omtänksammaste personerna jag någonsin har mött” Skriver Coty.

 ”Vi behöver mer personer som John som tar det där extra steget. Var som John” Skriver Coty.

 Inlägget har nu i skrivande stund 125000 gillningar och nästan 10000 delningar.

”Det här är John och han jobbar på biluthyrningen. Han är också en tvilling och hans tvillingsyster och han är bästa vänner. Samtidigt som han hjälpte mig hyra bilen efter en smitningsolycka, höll han en av mina tvillingpojkar eftersom jag inte har en dubbelbarnvagn. En av de mest medkännande och omtänksammaste personerna jag någonsin har mött. Vi behöver fler personer som John som tar service ett steg längre. Var som John” 

Inte nog med det. Biluthyrningsfirman la märke till denna bild och vilken spridning den hade fått och bestämde sig för att ta historien ett steg ännu längre.

De skänkte nämligen en en dubbelbarnvagn till Coty och hennes pojkar, och gav John ett pris för sin underbara handling och service.

 

Bildkälla: Coty Vincent/Facebbok

Bildkälla: Coty Vincent/Facebook

Hur fantastiskt är inte det här? Vi behöver verkligen fler personer som John, som verkligen hjälper till när det behövs! Stor tumme upp John! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna