Mamman skulle bara bada sin bebis – då möttes hon av en fruktansvärd upptäckt

När Jannica Sjödin under tisdagen hämtade sin 1,5-årige son på förskolan i Malmö verkade allt först vara frid och fröjd. Personalen hälsade, var trevliga och hade inget särskilt att berätta – men vad Jannica inte visste då var att en riktig skräckupplevelse väntade när hon kom hem med sonen.

I ett Facebook-inlägg som på mindre än ett dygn har delats vidare tusentals gånger berättar hon om den skrämmande utvecklingen på kvällen.

”Hämtade lillen på förskolan som vanligt och hans lärare o jag hälsar och jag hämtar vår son o går. Möter o hälsar osv på 3 lärare. Inga konstigheter. En helt vanlig dag. Efter vår son hade ätit så va det dax för bad. Jag säger bara detta va det värsta badet i hela mitt liv”, skriver hon.

Bildkälla: Facebook

När Jannica tittade närmare på sin sons rygg frös hon nämligen till is.

För det första får jag inte upp tröjan direkt. Det satt liksom lite fast. När jag drar lite försiktigt börjar mitt hjärta gråta”, skriver hon och fortsätter:

Minst 15 bitmärken och hälfen av alla bitmärkena är såriga. Alltså det barnet som har bitit vår son har bitit så hårt att det har blivit sår”.

Bildkälla: Facebook

Inte var detta heller första gången som pojken råkat illa ut på förskolan.

Bara någon vecka tidigare hade han nämligen fallit och skadat sig i samband med att läraren skulle sätta ner honom på golvet.

”Han hittade inte balansen innan hon släppte honom. Så han fick operera ut 2 tänder. Flera dagars vabb och ett barn som inte fick äta eller kunde äta samt full proppad med smärtstillande för slippa han smärta och sömnlösa nätter”, skriver Jannica på Facebook.

Bildkälla: Pixabay

Jannica kan bara inte förstå hur personalen inte berättar sådana saker för föräldrarna med en gång.

Hur fan kan man missa o berätta detta för oss och hur fan kan vårt barn få 15 bitmärken? Han måste ha legat på rygg och asbölat. Medans barnet har tryggt ner honom på golvet. Va fan va alla lärare??? Bara tanken gör mitt tårögt, att se sitt barn framgör sina ögon kämpa och gråta”.

Sist men inte minst vädjar familjen efter hjälp och stöd i denna svåra situation.

”All hjälp hur vi ska gå till vägar är guld värd för oss och vår son”, avslutar hon inlägget.

Hur personalen kan ha missat detta låter ju obegripligt.

Tryck gärna på DELA-knappen nedanför för att uppmärksamma mammans skräckupplevelse och så att familjen kan få det stöd de behöver!

Exit mobile version