Mannen fortsätter uppvakta Alzheimerssjuka hustrun – sedan berättar han något som berör tusentals

En man satt och åt på restaurangkedjan Wendys när han fick se den kärleksfulla mannen som matade sin hustru vid bordet intill. 
”Jag sneglade mot paret och tänkte ’vad gulligt’. Jag fortsatte att äta min mat och när jag tittade på paret igen såg jag hur den här gentlemannen matade sin hustru. I hela mitt liv har jag strävat efter att uppleva sådan kärlek”, skriver fotografen på Instagram. 

Mannen blev så tagen av det han såg att passade på att fråga hur länge de varit gifta. Svaret han fick gick rakt in i hjärtat och fick honom att dela bilden i sociala medier, där den nu spridits och gillats av tusentals människor. 
”Han tittade på mig och bad mig att gissa hur gammal han är. Efter ett par gissningar sa han att han är 96 år gammal och hans hustru 93 och sjuk i Alzheimers. Det här var deras dejtkväll. Han berättade även att de, om de överlever fram till juni, har varit gifta i 75 år”, skriver fotografen

Det här är ett bevis på vad äkta kärlek verkligen handlar om. Tänk att hålla glöden uppe så länge och att finnas där för varandra. Dela gärna för att hylla kärleken.

Exit mobile version