MC-gänget väntar vid butiken i 5 dagar – då gör de något som förbluffar alla

Med sina stora motorcyklar, vrålande motorer och solglasögon framför ögonen åkte det här motrcykelgänget in på den stora parkeringsplatsen.

Bildkälla: Facebook/Poverello House

Det var måndag, fem dagar innan butiken skulle ha sin största rea på hela året och männen på de stora motorcyklarna ställde sig vid entrén till cykelaffären.

Många såg misstänksamt på männen, som såg ut att övervaka sitt territorium, men när fredagen kom skulle det visa sig att det inte handlade om något negativt.

En från motorcykelgänget gick upp till kassan och ville köpa varenda cykel, närmare bestämt 200, i butiken.

Det visade sig att gänget inte skulle göra någonting farligt överhuvudtaget. Istället hade de bestämt sig för att hjälpa några alldeles speciella människor att få det lite bättre.

Bildkälla: Facebook/Poverello House

Cyklarna lastades in i en lastbil och kördes till en organisation som tar hand om fattiga- och hemlösa familjer.

Det var inte första året som MC-gänget gjort denna fina gärning utan varje år, vid samma högtid, hade de samlat ihop pengar för att kunna bidra till att familjerna och barnen skulle få ett extra stort leende på läpparna.

Bildkälla: Facebook/Poverello House

Det är verkligen lätt att ha fördomar om människor, men det här MC-gängets gest ger mig en tår i ögat.

Trots att de ser så hårda och kalla ut när de bränner förbi med sina motorcyklar visar det sig att de faktiskt är som vilka människor som helst. Snälla, omtänksamma, och framför allt, har ett hjärta av guld.

Bildkälla: Facebook/Poverello House
Exit mobile version