Pappa är barnvakt åt ”barnbarnet” och dokumenterar deras underbara dag tillsammans.


Facebook

Allt började när 9-åriga Joselyn bad sin pappa att sitta barnvakt åt sitt ”barnbarn”, Joselyn’s favoritdocka, Abbie. Tydligen hade Abbie berättat för Joselyn att hon väldigt gärna skulle vilja spendera en dag med morfar i hans lastbil och få hänga med honom på jobbet.


Facebook

På morgonen, när pappan gjorde sig redo för arbetet, var Joselyn noga med att påminna honom om hans extra uppgift för dagen. Plikttroget plockade pappan upp Abbie, en blond docka, och förberedde sig inför den stora dagen. Han tänkte inte göra sin dotter besviken.


Facebook

I stället för slänga dockan i lastbilshytten och ignorera uppdraget, bestämde han sig för dokumentera varje timme av Abbie’s spännande dag på jobbet. Han började med att köpa en korv och en Coca-cola till barnbarnet, så att Abbie verkligen skulle trivas.


Facebook

På lunchpausen tog pappan med Abbie så att hon fick spendera lite tid med sin gammelmorfar. Joselyn’s farfar arbetar tillsammans med sin son på familjens lastbilsföretag och ville förstås och träffa sitt nya barnbarn. Han var mer än villig att ta en rast för att umgås med Abbie.

”Han älskar verkligen sitt barnbarn”, skriver pappan på företagets Facebook-sida.


Facebook
Exit mobile version