Pappan tatuerade sig så att cancersjuka sonen inte ska känna sig ensam.

”Det krossade mitt hjärta”, säger John till Buzzfeed om hur han kände det när den nu 8-åriga sonen Gabriel erkände att ärret på hans huvud fick honom att känna sig som ett monster.


Bildkälla: John Marshall (Facebook)

Den tuffa behandlingen och de jobbiga operationerna var över, men ärret skulle han få bära med sig i resten av sitt liv.


Bildkälla: John Marshall (Facebook)

Då kläckte pappa John den lika briljanta som hjärtevärmande idén: han skulle skaffa en tatuering som såg ut precis som sonens ärr. ”Jag sa till honom att om folk ville stirra, då kan de få stirra på oss båda”, berättar John för Buzzfeed.

Den 28-åriga pappan passade sedan på att ladda upp bilden för att delta i en tävling kallad #Bestbalddad som anordnades av barncancerorganisationen St. Baldrick Foundation. Det är en tävling där män rakat sina huvuden i stöd för barn som har eller som har haft cancer.

”Jag tatuerade in min sons ärr för att hjälpa honom med självförtroendet” skrev John och skickade in sitt bidrag. Och det träffade juryn rakt i hjärtat. Bilden vann och har sedan dess fått enormt stor spridning på nätet.

– Det är första gången vi sett en pappa som utöver att ha rakat sitt huvud för att visa solidaritet med sitt barn, även skaffat en tatuering för att stärka sitt barns självförtroende, säger Alison Sutton vid organisationen till Buzzfeed.


Bildkälla: John Marshall (Facebook)
Exit mobile version