Pernilla Wahlgren till attack mot Anna Book: ”Stäng ner”

Anna Book vann livsstilsprogrammet ”Biggest Loser VIP” – men är också känd som artist och för sitt engagemang på sociala medier. På Instagram har hon blivit ett slags fenomen och har tiotusentals följare. Ofta filmar hon sig själv och håller långa anföranden om olika ämnen, ibland handlar det om att Book ventilerar kritik hon fått från andra.

En som noterat detta är artisten Pernilla Wahlgren och tv-profilen Sofia Wistam.

– När jag ser henne på sociala medier så är hon väldigt, väldigt arg. Jag kan ge henne samma råd som till Bianca: fokusera på de fina kommentarerna istället, säger Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

Och fortsätter:

– Sen har det hänt jobbiga saker i hennes familj som hon kanske inte hanterat på bästa sätt. Där hon kanske borde backat.

– Ja, det har hänt jättejobbiga saker i hennes nära familj. Men istället som många andra skulle säga: ”jag tar time off och läker med min familj”, så har hon istället låtsats som ingenting, säger Sofia Wistam.

Wahlgren igen:

– Och går till attack mot de som skriver sanningen. Vi behöver inte gå in på vad som har hänt, men det är ganska hemska saker och ingenting som man som förälder kanske ska försvara, säger Pernilla och fortsätter:

– Knasigt är det. Jag förstår inte vad man får ut av det här. Varför stänger hon inte bara ner?, frågar sig Pernilla i podden.

Youtube/Wikimedia

Vad tycker ni, håller ni med Pernilla och Sofia om att Anna borde fokusera mer på de fina kommentarerna?

Läs mer: Anna Books vrede mot Tilde de Paula: ”Jag hamnade i chock”

Exit mobile version