Här avslöjas Anders Bagges bråk med hustrun Johanna: ”Vi skiter i det”

I ett klipp inför programmet avslöjas hur paret hamnar i bråk när de ska försöka enas vilket namn de ska ta i samband med vigseln.

Både Johanna och Anders är bestämda och vägrar ändra sig.

– Vi har haft lite diskussioner med efternamnet och jag kommer aldrig rubba mig. Jag kommer heta Johanna Lind Bagge då jag har min egen identitet och den kommer jag inte rubba på, säger Johanna.

Men Anders Bagge kontrar:

– Jag håller just nu på med min övertalningsförmåga för jag tycker det är mycket enklare; Johanna Bagge blir kortare. Måste man säga Johanna Lind Bagge blir det jätte mycket och man förlorar massa tid. Det finns många bra argument.

– Det är två korta namn, flikar Johanna in.

Ska du heta Anders Lind?

Samtidigt menar Anders att det måste vara mycket enklare med e-mail om de kör på Bagge som efternamn.

– När du lägger upp det så kanske du ska heta Anders Lind. Om vi kan kontra med det, hur känner du för det? svarar Johanna som bestämt sig för att hon ska ha sista ordet.

– Vi fortsätter, vi skiter i det här. Jag heter Johanna Lind Bagge, avslutar Johanna

Paret kunde dock enas och tog till slut efternamnen Lind Bagge.

– Jag kommer att heta Anders Lind Bagge. Och Johanna blir Johanna Lind Bagge, berättade Anders Bagge i en tidigare intervju med Expressen.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11794210″ /]

Johanna och Anders Lind Bagge är för härliga och bjuder verkligen på sig själva. Dela vidare om du också gillar paret och vill se mer av dem.

Exit mobile version