11 klockrena uppfinningar som kommer göra livet betydligt enklare.

1. Genomskinligt paraply

Ett paraply kan vara skönt att plocka fram när det regnar – bortsett från det faktum att man inte ser ordentligt när det hänger ned över ögonen. Då kan en sån här variant vara på sin plats.

Bildkälla: Imgur

2. Hundparaply

Det verkar inte alltid som vi tänker på det, men även våra kära hundar blir blöta när det regnar. Denna söta uppfinning löser även den situationen då kopplet har ett påkopplat paraply. Klart hundarna ska få skydd!

Bildkälla: Imgur

3. Stickkontakt med hål

Du vet hur irriterande det kan vara när man ska dra en kontakt ur väggen men det är omöjligt att få något bra grepp? Detta är verkligen en klockren lösning.

Bildkälla: Imgur

4. USB-station

Irritationsmomentet är alltid stort när du behöver plugga in en massa USB-sladdar men datorn har extrem brist på uttag. Varför då inte bara ha en sådan här, där man kan koppla sladdarna på varandra och öka möjligheterna till att använda flera saker på samma gång.

Bildkälla: Imgur

5. Tofflor som lyser i mörker

Det finns inget värre än när du vaknar mitt i natten, ska gå upp och ta ett glas vatten men slår fötterna i allt möjligt eftersom det är näst intill omöjligt att se. Med lysen på tofflorna kan du vandra vart som helst utan att behöva oroa dig!

Bildkälla: Imgur

6. Kramvänlig kudde

Känslan av att sova ensam utan din käresta är riktigt jobbig. Då kan det vara skönt att i alla fall ha något att krama som känns lite mer på riktigt…

Bildkälla: Imgur

7. Kroppsformad sovsäck

Att hitta rätt sovställning i en sovsäck är ett himla projekt. Därför blev jag så glad när jag hittade den här sovsäcksoverallen. Busenkelt: bara att dra på sig den och plötsligt är alla sovställningar möjliga!

Bildkälla: Imgur

8. Säkerhetsskydd mot knivar

Skära lök är inte bara jobbigt för ögonen, utan även för dina kära fingrar som lever i ett ständigt riskmoment. Med detta enkla skydd för fingrarna kan man dock hacka lök som ett riktigt proffs utan blodvite.

Bildkälla: Imgur

9. Pingisdörr

Hemma hos mig är det ganska trångt om utrymme och det har aldrig funnits på kartan att smälla upp ett pingisbord någonstans i hemmet. Tills nu. I den här uppfinningen är alltså själva dörren ett pingisbord som går att fälla ned så fort det är dags för match – snacka om att spara utrymme!

Bildkälla: Imgur

10. Tehängare

Det här är kanske inte den mest innovativa eller nödvändiga uppfinningen men den är så söt att jag bara var tvungen att ha med den. Istället för att låta tepåsarna ligga och ruttna i en liten burk förtjänar väl de, precis som våra kläder, att få hänga på galgar…

Bildkälla: Imgur

11. Genomskinlig brödrost

Sist men inte minst: den här klockrena brödrosten är bara så häftig. Istället för att behöva chansa och antingen få knappt rostat eller, som allt för ofta, superbränt bröd kan du med den här brödrosten se själv när det är dags att ta upp smörgåsen. Inte dumt alls!

Bildkälla: Imgur

Det är inte klokt vad många kreativa människor det finns där ute och jag skulle gärna ha ett par av de här grejerna hemma hos mig. Dela gärna vidare om du har någon vän som skulle tycka om dessa uppfinningar!

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna

Exit mobile version