Så kan din nagelform avslöja oväntade saker om din personlighet

1. Långa naglar

YouTube / Trend Feed

Du är en kreativ och social människa, som kan umgås och skratta tillsammans med de allra. 

Du är också romantiskt lagt och visar mycket känslor. Ibland har du en tendens att fokusera för mycket på deltaljer, något som kan få dig att glömma helheten. 

2. Bred naglar

YouTube / Trend Feed

Har du denna nagelform är en väldigt öppen och ärlig person, som inte tvekar på att dela med dig av obekväma åsikter. Du vill andras bästa och kan därför ibland gå ganska hårt fram och säga det andra människor inte vill höra, men som är nödvändigt.

Du vet exakt vad du vill i livet och har ambitionen som krävs för att nå dina mål. Detta gör dig attraktiv för andra, men du kan också bli lite väl otålig ibland. 

3. Runda naglar

YouTube / Trend Feed

Du tar dig an livet i egen takt och det gör dig till en avslappnad och lugn person, som är trygg i sig själv. 

Lycka är viktigt för dig och du tar alltid rationella och logiska beslut, eftersom du väger alla alternativ för och mot varandra, i god tid. 

Tack vare att du är i balans och inger trygghet har du många långvariga, vänskapliga relationer.

4. Rektangel

YouTube / Trend Feed

Du har en imponerande portion av mod och tålamod, vilket gör att du kan kasta dig in i situationer utan att känna fruktan. 

Du befinner dig troligtvis i en ledande position, känner mycket ansvar eller har ett eget företag. Eftersom du tar saker på allvar och är uppriktigt, har andra mykcet respekt för dig.

Men allt är inte bara hård yta – du kan också visa en mer lekfull och varm sida gentemot din familj, vänner och din partner. 

5. Triangel

YouTube / Trend Feed

Grattis! Du är ett geni (åtminstone ökar dina chanser om du har den här formen på naglarna). Och du är inte bara en innovativ och kreativ tänkare, du är också en perfektionist.

Du har mycket egna idéer som andra inte ens kan drömma om och du är väldigt flink i ditt arbete. Många är imponerade av dig!

6. Valnöts-formen

YouTube / Trend Feed

Du är en vänlig och ärlig person. I allmänhet har du en stark personlighet och trivs bäst med dina nära och köra. ¨

Folk gillar att spendera tid med dig eftersom du alltid säger som det är och är generös med komplimanger. Du vet hur man hanterar svåra situationer och är lite utav en problemlösare.

7. Svärdet

YouTube / Trend Feed

Du är en ambitiös, hårt arbetande person som inte är rädd för att hugga tag i något som behöver göras.

Och eftersom du alltid vill slutföra vad du påbörjat, lämnar du ofta din komfortzon och samlar nya erfarenheter. 

Häpnadsväckande hur en hel del av dessa saker verkligen stämmer på pricken, visst?

Jag tycker verkligen att fler människor borde få upptäcka hur bra detta kan stämma in, så dela gärna vidare testet med alla du känner på Facebook 🙂

Exit mobile version