11-åriga Jadyn skrev en egen låt – nu berör hon hundratusentals med sin sagolika röst

Är det någonting jag önskar jag verkligen kunde göra är det att sjunga. Att ha en sådan otroligt vacker talang är få förunade, men då är det för väl att vi kan ta del av dessa fantastiska röster väldigt smidigt i dag. 

Vissa visar sig ha en stark röst när de blir lite äldre, men det är ingenting som stämmer in på Jadyn Rylee. Endast 11 år gammal har hennes fantastiska röst redan spridits över hela världen, inte minst med tanke på hennes fantastiska cover av Simon & Garfunkels ”Sound of Silence”.

Men 11-åriga Jadyn har inte slutat med musiken där. För inte så länge sedan släppte hon en egen låt, ”Don’t Judge a Book By Its Cover”, översatt till svenska som ”Döm inte en bok utifrån dess omslag”. Låten handlar om mobbning och att vi alla måste acceptera varandra och sprida kärleken runt i världen, ett starkt budskap till en ännu starkare låt.

Eftersom det är så pass enkelt att sprida musik via Youtube och andra hemsidor i dag brukar jag ibland inte ha så höga förväntningar eller bli så imponerad av många som försöker. Men Jadyn Rylee är unik. 

Hennes sagolika röst, och text till sin egenskrivna låt, berör mig hela vägen till hjärtat. Att man endast 11 år kan skriva så fantastisk musik, och ta så pass höga och låga toner, gör att jag känner stort hopp för framtiden. Förhoppningsvis kommer Jadyn fortsätta att skriva egen musik och beröra ännu fler människor framöver. 

I spelaren nedan kan du höra hela Jadyns egenskrivna låt. Sätt dig bekvämt, luta dig tillbaka, och njut av hennes underbara stämma.

Om du också berördes och blev imponerad av Jadyns framträdande får du gärna dela den vidare till andra musikälskare, så att så många som möjligt får chansen att höra henne sjunga.