9-åringens våghalsiga låtval tar juryn på sängen – sekunder senare blåser hon dem av stolen

Det är en sådan där solskenshistoria som aldrig verkar ta slut.

Döpt efter den skönsjungande superstjärnan Céline Dion tvekade 9-åriga Celine Tam aldrig en sekund över vad som skulle framföras när hon i våras provade lyckan i America’s Got Talent. Trots att det är så svårt att göra låten rättvisa, trots alla höga toner och trots juryns envetna suckar valde flickan att sjunga sin idols gamla kioskvältare ”My Heart Will Go On” – och det blev en omedelbar succé som skickade henne vidare från audition.

Alldeles nyligen var det så dags för nästa steg i tävlingen. Precis som senast gjorde Celine Tam det allt annat än lätt för sig… men precis som senast skulle hon också komma att chocka allt och alla.

När Celine Tam äntrade scenen räknade juryn återigen med att hon skulle tolka idolen Céline Dion och de frågade därför vilken låt ur idolens register som det var dags för den här gången.

Ingen, skulle det visa sig. Valet föll istället på Michael Boltons ”How Am I Supposed To Live Without You”, en stor risk och en ännu större sång som än en gång visade prov på 9-åringens otroliga mod.

Men än en gång visste Celine Tam exakt vad hon gjorde – och än en gång skulle hon lyckas få juryn att tappa hakan av förvåning.

Bara efter några sekunder var det uppenbart att flickans röst håller till i en egen division och med styrka och stabilitet bemästrade hon klassikern med sådan elegans att publiken bröt ut i stående ovationer. Och juryn? Tja, de kunde inte längre hålla sig, utan drämde till på Golden Buzzer-knappen som skickar flickan raka vägen vidare i tävlingen!

Det här är bara så bra, och jag kan inte annat än undra hur en sådan kraftfull röst kan rymmas i ett så litet paket?!

Framträdandet börjar efter cirka 30 sekunder.

Vad månde bliva av denna 9-åring?! Tveka inte att dela vidare om du också tycker att fler borde få se en stjärna tändas.