Björn om relationen till Agnetha: ”En vän som jag har två fantastiska barn med”

Det är i det brittiska programmet ”Julhyllning till Abba” som Björn Ulvaeus pratar om sin nuvarande relation till Agnetha Fältskog, skriver Expressen. Han berättar om hur de ses med jämna mellanrum och i dag har en god relation som vänner. En naturlig och kärleksfull relation, då de har både barn och barnbarn tillsammans.

– Vi har barnbarn tillsammans – ett gäng på fyra stycken – så vi ses ganska ofta i sådana sammanhang. Jul och födelsedagar och sådant, säger Björn i programmet.

Wikimedia

Men det är inte bara Björn och Agnetha som ses från det som en gång var ABBA. Bland annat så arbetar den forna supergruppen med projektet ”Virtual ABBA”.

– Vi fortsätter att ses. Vi sågs för inte alls längesedan. Det är bara en månad sedan vi träffades vi träffades alla fyra, säger Ulvaeus.

© Tsugufumi Matsumoto/AP/TT

Det är fint att se att våra hjältar från förr fortfarande är vänner, och fortfarande ses. Kanske kan de någon gång i framtiden återförenas på scenen för en sista spelning? Det hade varit magiskt. Gilla och dela om du håller med!

Exit mobile version