Brudgummen stoppar vigseln och ber bruden vända sig om – när hon inser varför kommer tårarna

Jag är alltid lika svag för överraskningar på bröllop.

Det kan vara en oväntad gest som värmer allas hjärtan, en magisk flashmob eller en oväntad gäst som dyker upp mitt i allt – och just det sistnämnda var också vad brudgummen Ollie kokade ihop när det var dags att säga ”ja” till fästmön Liz.

Liz arbetade till vardags som dans- och musikallärare på en skola. Hon brann för sina elever, gick in helhjärtat för att utbilda och motivera dem – och Ollie visste verkligen hur mycket eleverna betydde för hans fästmö.

Därför tyckte han att det vore alldeles klockrent att involvera eleverna i bröllopet. I hemlighet kontaktade han deras föräldrar, berättade om planen och fick med dem på tåget – och under stor sekretess började de öva inför det speciella ögonblicket.

Till slut var det så dags för den stora dagen. Precis när paret skulle säga ”ja” till varandra smög eleverna upp längst bak i kyrkan… och började sjunga ”A Thousand Years” av Christina Perri.

Överraskningen hade tagit flera veckor veckor att planera – men när Ollie fick se sin älskades reaktion var det verkligen värt varje sekund. Där, på hennes bröllop, stod eleverna som hon engagerat sig så mycket i och sjöng en vacker hyllningslåt om parets kärlekssaga – och Liz brast naturligtvis ut i tårar.

Titta på klippet här under. Så himla fint!

Med tanke på elevernas hängivenhet tvivlar jag inte en sekund på att Liz är en fantastisk lärare. Det här är bara så fint!

Dela gärna vidare om du också skulle vilja uppleva något liknande på ett bröllop någon gång!