Pappan har aldrig hört honom sjunga — men titta på reaktionen när sonen öppnar munnen

Justin Rhodes har alltid haft musiken i sitt liv. Han har sjungit och spelat instrument sedan barnsben. Eftersom hans föräldrar inte ville att han skulle satsa på musik som karriär bestämde han sig tillslut för att flytta från sin mor och far för att bosätta sig i New York City. I staden som aldrig sover började han satsa på sin musikkarriär. Som för många andra tar det tid att lyckas inom den branschen men han kämpade på.

Ville att han skulle skaffa en annan karriär

Även om Rhodes föräldrar ville att han skulle utöva musik så ville de inte att han skulle satsa på det som karriär i livet. Dock var det inte något som rörde honom i ryggen vilket gjorde att han flyttade hemifrån när han var tillräckligt stor. Han styrde sin kos mot New York City och började där att spela på barer och skaffa sig mindre gig. Han berättar själv i Talang att det var en väldigt mörk tid i hans liv då det blev många sena kvällar med dess mindre bra konsekvenser.

Pappan i publiken

Pappan och sonens relation har inte alltid varit den bästa men de förklarar att genom medverkan i programmet har de kommit närmare varandra.

https://www.youtube.com/watch?v=AEp3ojFXnRA

Reaktionen från fadern är otroligt fin. Dela detta med någon som skulle uppskatta det här framträdandet. 

Exit mobile version