Simons tårar efter känslosamma dansnumret: ”Bland det bästa jag någonsin har sett”

Simon Cowell har suttit som domare i 15 år nu. Han har sett förbluffande akrobatik från en 14-åring, han har hört imponerande duetter där paret vägrat acceptera hans ord och han har sett mängder av tonåringar chocka med oväntade låtval.

Ja, Simon har sett det mesta under sin tid som jurymedlem. Han är känd för att inte visa så mycket känslor, och ofta vara rätt tuff i sin bedömning. Men det finns ett flertal artister som har träffat hans hjärta.

Dansgruppen Attraction är en av dessa.

Dansgruppen Attraction kommer från Frankrike, men gjorde 2013 enorm succé i Britain’s Got Talent. Storbritannien älskade dansarnas sätt att berätta historier med sina framträdanden. De blev också väldigt hyllade av juryns tuffaste domare Simon Cowell.

Numret nedanför är från talangtävlingens semifinal. Då berättade Attraction historien om en av medlemmarnas liv. Den är väldigt känslosam och får till och Simon att fälla en tår. Kolla in den här nedanför.

Säga vad man vill om Simon, så är han ju svår att inte tycka om. Speciellt när han då och då visar känslor. Och jag förstår verkligen varför han blev berörd av det här dansnumret.

Dela gärna så att fler får beröras av det här ögonblicket!