Tummen upp för 5-åringen som tog över showen – och golvade alla

Det är märkligt hur de största rösterna kommer i de minsta paketen. Du vet, de där unga talangerna som bjuder på oförglömliga nummer i allt från talangtävlingar till spontana framträdanden på gatan – och som spelar ut register som får det att verka som de sjungit i en hel livstid.

Som 5-årige Caleb Serrano, till exempel. Vi har tidigare berättat om hur han med sin passion, karisma och härliga gospelsång fått tanterna i kyrkan att jubla av förtjusning – och nu har den unge pojken gjort det igen.

Nyligen var Caleb nämligen med i tv-programmet Harry… och snacka om att han tog över showen! Från start till mål ledde 5-åringen husbandet, han dikterade tempot och stämningen – och han fick hela publiken att svänga loss med sin medryckande version av ”This Little Light of Mine”.

Sedan dess att programledaren Harry Connick Jr publicerade videon på Facebook den 1 maj har den setts över 7 miljoner gånger – och delats vidare hundratusentalsgånger. Titta på klippet i spelaren här under så förstår du nog varför… det här är en 5-åring som kommer gå långt!

Blev du också imponerad av 5-årige Calebs sång? Dela gärna videon med dina vänner!