Bonde-Simons stora kärlekslycka: har förlovat sig – efter historiska sveket i tv

Simon Ohlsson dumpades brutalt i ”Bonde söker fru”.

Efter programmet fann han till slut kärleken i Amanda.

Nu avslöjar han att paret har förlovat sig!

– Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt, skriver han på Instagram.

Bonde-Simon blev upp över öron förälskad när han medverkade i Bonde söker fru förra året. Men när han skulle i väg på kärleksresa med Frida, som han valt, insåg han snart att han blivit dumpad. Frida dök aldrig upp på flygplatsen. Ett dystert ögonblick och också historiskt i Bonde söker fru, då det aldrig tidigare hänt i programmets över tio år långa historia.

Den öländske bonden fick dock revansch. Han vann folkets stöd och kärlek. Och i juni i år kunde han avslöja att han även funnit den rätta.

FOTO: TV4

I ett inlägg på Instagram berättade han om känslorna.

”Iallafall så gick det inte riktigt som jag hade tänkt. Visst jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev hade jag inte ens önskat min värsta fiende”, skrev Simon.

”Men nu med facit i hand så var det inte meningen att jag skulle hitta kärleken i programmet. För hade jag gjort det så hade jag aldrig hittat mitt livs största kärlek Amanda Håkansson# du gör mej så otroligt lycklig? du har verkligen visat mej vad kärlek är”.

Han berättade att han är stolt över sin flickvän, som lärt sig både köra traktor och vagn och nu lärt sig hur kor fungerar på kort tid.

”Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mej hel i mitt❤ En dag med dej är som att sväva på ett moln. jag älskar dig”.

Simon Ohlsson från Bonde söker fru om förlovningen

Och nu har paret tagit nästa steg i sin relation. På sin Instagram avslöjar Simon att paret förlovat sig.

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt.
Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, skriver Simon.

Fantastiska nyheter! Det här är Simon verkligen värd. Skicka dina grattishälsningar till Simon och Amanda i kommentarsfältet på Facebook!