Cancersjuka 11-åringen var för sjuk för konsert. Då gav Taylor Swift 130 000 kronor till hennes behandling.

11-åriga Naomi Oakes lider av en särskild form av leukemi. Behandlingen är så omfattande att hon skulle läggas in på sjukhus för upp till sex månader.

Detta innebär att hon missar en speciell upplevelse, som hon har sett fram emot sedan länge. Hon hade planerat att gå på en konsert i augusti och se sin stora idol Taylor Swift, och blev förkrossad när hon fick veta att hon inte skulle kunna gå.

Hennes sjukhusvistelse är dessutom väldigt dyr, och familjen startade ett insamlingskonto för att försöka få ihop pengar till behandlingen. Deras mål är att få ihop 250 000 kronor.

Bildkälla

taylor3

Samtidigt gjorde de en video där de berättade hela Naomis historia, och nämnde även konserten som hon nu missar. De har valt Swifts låt ”Bad Blood” som temasång för Naomis kamp mot cancern.

De hoppades att Taylor Swift skulle se filmen och hjälpa dem att sprida den, och de skapade även hashtaggen #TeamNaomi för att sprida hennes historia.

Och det dröjde inte länge innan Naomis stora idol hörde av sig. På insamlingssidan skrev hon:

”Till den vackra och modiga Naomi. Jag är ledsen att du missar konserten, men det kommer att komma fler konserter. Låt oss fokusera på att du blir frisk. Kramar till dig och din familj”.

Taylor Swift hade satt in hela 15 000 dollar på kontot, ungefär 130 000 kronor.

Bildkälla

taylor2

När Naomi läste meddelandet blev hon överlycklig, och familjen svarade:

”Naomi var så överväldigad av Taylor Swifts donation och fantastiska budskap till henne. Tack Taylor Swift. Du är en stor, sympatisk person, och vår familj tackar dig från hjärtat.”

Bildkälla

taylor1

Familjen filmade ögonblicket när Naomi läste meddelandet för första gången. Du kan se reaktionen här nedan.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna