Cancersjuka Nicoles tårar – folkets enorma stöd efter arrangörens beteende: ”Ville bara nå ut”

Foto: Privat/ TT

Cancersjuka Nicole Horn får inte pengarna tillbaka för musikalen ”Grease” – trots att hon inte vet om hon är vid liv när showen går av stapeln.

Nu sluter allmänheten upp för att stötta Nicole.

Nicole Horn fick biljetter till musikalen Grease för att hon var färdigbehandlad för bröstcancern.

Men cancern kom tillbaka med full kraft i januari 2020 och Nicole fick veta att hon troligtvis bara hade 12 månader kvar att leva.

Foto: Privat

I maj samma år kom beskedet att den där Greaseföreställningen hon så länge väntat på skulle flyttas fram ännu en gång.

– Jag fick veta att den skulle flyttas fram till januari 2022 och då vet jag inte om jag lever. Och om jag nu lever så skulle jag vara så dålig att jag inte orkar sitta på en musikal i flera timmar, sade Nicole till Newsner.

”Kunde ge bort dem i julklapp”

Nicole hörde genast av sig till Ticketmaster och arrangören Sangré event  och berättade hur det låg till. Men ingen ville ge henne pengarna tillbaka.

– Jag fick prata med en chef direkt och fick veta att jag inte skulle få pengarna tillbaka. Han sa att jag kunde ge bort dem till någon i julklapp i stället, och anklagade mig för att ljuga, berättade Nicole för Newsner.

Foto: Kyrre Lien , NTB Scanpix

Smålandsposten som var först med att rapportera om Nicole hörde av sig till Sangré event för att får deras synpunkt. Varpå chefen sade:

– Jag har väldigt svårt att förstå varför man ska gå till tidningen och kräva och tycka synd om sig själv, säger han till tidningen.

Väckt starka reaktioner

Nyheten om Nicole Horn har väckt starka reaktioner och flera har hört av sig till henne för att visa sitt stöd.

Nicole har svårt att hålla tårarna tillbaka när hon berättar om stödet hon fått.

– Det var inte det här jag väntade mig. Jag ville bara nå ut med det här så ingen annan hamnar i en liknande situation, säger hon till Newsner.

Foto: Shutterstock

Enligt Nicole är det flera personer som hört av sig och erbjudit sig att köpa biljetterna till Grease. Och en person, som vill vara anonym, har swishat henne 5000 kronor så att hon ska hinna se Norrskenet innan hon går bort. Något hon drömt om länge.

– Som sagt, jag hade inte väntat mig det här. Men människor är så hjärtliga, säger hon till Newsner.

Det här träffar mig rakt i hjärtat. Dela gärna artikeln och berätta vad du tycker.

Exit mobile version