Jenny Strömstedts vrede mot Postnord – efter upptäckten i lådan: ”Vad är det som händer?”

Jenny Strömstedt har tröttnat på Postnords leveranser. När hon skulle hämta ut paketet mobiltelefonen upptäckte ett allvarligt fel. Telefonen fanns inte där. Nu riktar hon skarp kritik mot företaget.
”På ett halvår har familjen förlorat ett stort paket sänt till dotter på sommarläger, två kontokort skickat från bank, ett viktigt dokument som skulle arkiveras på banken och nu – en uppbruten och omtejpad leverans av mobiltelefon. Som var tömd på själva telefonen. Vad är det som händer?”, skriver hon på Instagram.

”Mitt topplock har gått”

Strömstedt skriver att hon pratat med Postnord, men de menar att allt gått rätt till.
”När jag intervjuat er har ni sagt ni sköter allt perfekt. Bör man anställa en springare på häst från och med nu? Mitt topplock har gått.

Men hon är knappast ensam om vreden. Flera av hennes följare vittnar om liknande incidenter.
”Jag var en hårsmån från att hamna hos Kronofogden då faktura och påminnelser från Collector Bank aldrig nådde min brevlåda!”, skrev en följare.

”Snart vågar man inte beställa något mer. Förlorade ett paket som skulle vara till julklappar”, skrev en annan.

Postnord beklagar det inträffade men vill inte fastslå vems felet är.
– Det är helt omöjligt att säga. Men det är klart att det har hänt att en förpackning har gått sönder och att innehållet har skiljts från försändelsen, säger Maria Ibsen, pressansvarig på Postnord till Expressen.

Exit mobile version