Kristin Kaspersens glädjebesked – återförenad med Let’s dance-Calle: ”Lycka”

Foto: Instagram

De vann hela Let’s dance – och vann varandras vänskap. 

Nu har Kristin Kaspersen och Calle Sterner återförenats!

Tillsammans visade de upp sig på Kristallen-galan.

Kristin Kaspersen, 49, vann årets upplaga av Let’s dance – trots att hon skadade sig i slutet på tävlingen. Hon föll handlöst till marken under repen veckan före avgörandet – men kom tillbaka med plåster i pannan och dansade hem trofén tillsammans med danspartnern Calle Sterner, 30.

Tv-tittarna hyllade Kristin och Calle under hela vintern och våren. Det kom därför inte som någon överraskning att de båda skulle ta hem glasskon för segern i TV4-tävlingen. Även domarna med Tony Irving i spetsen gav tummen upp för deras framsteg på dansgolvet.

Efter segern i våras har Kaspersen bland annat varit på semester – och firat sin vän Calle som fyllde 30 i våras, tillsammans med hans flickvän Johanna.

Kristin Kaspersen om den fina tiden

Efteråt skrev Kristin Kaspersen själv om den fina tiden.

”Vilken fantastisk vår! Största utmaningen jag någonsin antagit både mentalt och fysiskt. Men också den absolut roligaste. En dröm.” skriver Kristin på sin Instagram där hon även avslöjade sitt kommande bokprojekt.

Let’s dance blev onekligen en succé för duon, som blev nära vänner. Nu har Kristin och Calle återförenats igen!

Här återförenas Kristin och Calle igen efter Let’s dance

Detta i samband med tv-galan Kristallen som avgjordes i Stockholm på fredagen.

– Lycka att hänga med min underbara vän igen Calle Sterner på Kristallen igår kväll! Tack alla inblandade för en superhärlig gala och fest, skriver en lycklig Kristin på Instagram till den här bilden där man verkligen kan se hur glada de är tillsammans.

”Såååå vacker!!!”, skriver artisten och vännen Pernilla Wahlgren i kommentarerna följt av hjärtan, vilket alla följare håller med om!

Kristin Kaspersen är också aktuell med sin nya bok ”Tacksamhet” och nyligen gästade hon TV4:s ”Efter fem” för att bland annat prata om detta.

– Tack Tilde de Paula för att jag fick hälsa på och för ett skönt samtal. Ingen kan lyssna som du! skriver Kristin Kaspersen på Instagram följt av ett hjärta.

Underbara Kristin, stort lycka till! Dela gärna inlägget om du också är imponerad av denna fantastiska tjej!

Exit mobile version