Man stod i vägen för shoppingsugen kund på Ullared – fick foten överkörd

Foto: Bertil Ericson/TT, Björn Larsson Rosvall/TT

Oftast ser man varuhuset Gekås namn i rubrikerna av en helt annan orsak. Men under helgen skedde ett märkligt bråk på parkeringsplatsen i Ullared – det eskalerade så pass att en man skadades på ett väldigt annorlunda sätt.

Vi är vana att läsa artiklar om Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson, om systrarna Gunnel Hyvönen (som nyligen tragiskt nog gått bort) och Maritta Söderström samt om Åke Jönsson och hans fru Ros-Marie.

Alla är de kända reality-profiler i Kanal 5:s succéserie ”Ullared” som utspelar sig på varuhuset Gekås i Ullared, Halland.

Läs mer: Ullared-Åke bryter tystnaden – tittarfavoriten om sorgen efter vännen Gunnels död

Men denna gång hamnade orten i tidningarna ändå. Visst, kopplingen till varuhuset finns där. Däremot är inte ämnet nöjesrelaterat, snarare rör det sig om ett brott.

I lördags morse vid kl. 09.50 ställde sig en man i en tom parkeringsruta på Gekås parkeringsplats och väntade på sin familj. Han blockerade p-platsen i väntan på att bilen skulle komma dit.

Det uppskattades inte av andra.

Kunder med varuvagnar utanför varuhuset Gekås i Ullared. Foto Bertil Ericson/TT/SCANPIX

Skulle skrämma mannen i rutan

Den lokala polisen i Hallands län skriver på sin hemsida om händelsen som senare kom att utspela sig.

En annan personbil med förare och passagerare kom då körandes och ville ha aktuell parkeringsplats, vilken blockerades av mannen”, rapporterar polisen.

Ett bråk uppstod när en annan bilförare dök upp och ville ha den tomma och lediga platsen. Men mannen i p-rutan vägrade ge upp sin plats.

I ett försök att få honom att flytta på sig körde den nyanlända bilföraren sitt fordon mot honom, men hade uppenbarligen inte full koll på hur nära bilen kom mannen.

Plötsligt körde bilen över främre delen av mannens fot. AJ! Vilken fruktansvärd smärta.

Vi snackar alltså om två sällskap som så oerhört gärna ville shoppa på Gekås så att de var beredda att göra i princip vad som helst för att kunna parkera bilen på ett bra ställe.

Ärendet har nu i efterhand rubricerats som misshandel.

Herregud, vilket drama. Att det kan bli så pass mycket bråk om en parkeringsplats i Ullared. Vad tänker ni om det här?

Dela, gilla och kommentera gärna på Facebook.

Exit mobile version