Tilde de Paulas ord om ex-kollegorna: Vill inte nämna några namn

tilde de paula eby, nyhetsmorgon

Foto: TV4/Instagram

I många år möttes svenskarna av denna syn om morgnarna – en glad Tilde de Paula Eby, som vanligt på plats i Nyhetsmorgons studio för dagens sändningar.

Men i höstas meddelade Tilde alltså att det var dags att gå vidare i karriären.

Från och med årsskiftet tog tv-profilen istället över taktpinnen i den nya TV4-satsningen Efter fem. Ett program som, likt Nyhetsmorgon, ämnar ta upp dagens största nyhetshändelser.

Nu har ett halvår gått på det nya projektet. Men Tilde har givetvis inte glömt sina gamla arbetskamrater på Nyhetsmorgon.

I samband med att 46-åringen presenterades som en av årets sommarvärdar i Sommar i P1, så passade tidningen Hänt på att fråga Tilde om relationen till ex-kollegorna. Förutom att konstatera att relationen var ”svinbra”, förklarade hon att de fortfarande samarbetar mycket rent innehållsmässigt.

– När vi gjorde partiledardebatterna i Efter fem så hade vi ju med nyheterna i våra sändningar och sedan dagen efter så gjorde Nyhetsmorgon analysen av vad partiledarna hade sagt. Så att både samarbetsmässigt, men framför allt känslomässigt så är man ju helt inne i varandra fortfarande, säger Tilde de Paula Eby till Hänt.

På frågan om hon fortfarande umgås med sina gamla kollegor, svarade Tilde att det gör hon.

Men hon ville däremot inte nämna några särskilda namn, på frågan om hon umgicks med allihop.

– Don’t name one, don’t forget anyone, säger Tilde till Hänt.

Det är alltid viktigt att hålla kontakten med gamla vänner, och visst är det härligt att höra att Tilde verkar göra så fortfarande!

Dela gärna vidare artikeln med dina vänner, om du vill se mer av Tilde i tv-rutan framöver!

Därför försvinner Tilde de Paula från TV4 – redan på fredag

Exit mobile version