Tvåbarnsmamman Madelene, 31, är försvunnen. Nu vill polisen ha in tips.

31-åriga Luleåbon och tvåbarnsmamman Madelene Vesterlund försvann på söndagseftermiddagen. Nu går polisen ut med bild för att ta hjälp av allmänheten för att hitta henne. – Vi är väldigt angelägna om att få in information, säger Kristina Lantto, kommunikatör vid polisen i Norrbotten, till Aftonbladet.

sin hemsida skriver polisen att den försvunna kvinnan är 31-åriga Madelene Vesterlund. Vid försvinnandet bar hon vit t-shirt med färgglatt tryck på, långa byxor troligen jeans, lila sneaker och beige tygpåse med svart text. Madelene har rött hår och hade vid försvinnandet utsläppt hår och inga glasögon.

Här är bilden som polisen nu publicerat – i samförstånd med Madelenes anhöriga – för att ta hjälp av media och allmänheten för att få in tips om var hon kan vara.

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

Madelene ska senast ha setts vid 14-tiden på söndagen i centrala Luleå. Under eftermiddagen anmäldes hon som försvunnen.
– Vi har uppgifter om att hon setts i centrala Luleå och i området Hertsön. Nu försöker vi kartlägga vad hon kan ha gjort under eftermiddagen för att skapa oss en så bra bild av vad som kan ha hänt som möjligt, säger Kristina Lantto, kommunikatör vid polisen i Norrbotten, till Aftonbladet.

I nuläget har polisen inte så mycket att gå på och är därför mycket angelägna om att få in information.

Om du eller någon du känner vet något om försvinnandet kan ni höra av er till polisen på 114 14.