Victoria fick allas blickar på sig – klänningen hyllas nu av alla!

Foto: TT

Här får kronprinsessan Victoria hela världen att tappa hakan.

Smäktande klänningen är nu samtalsämnet på allas läppar.

Och det är inte svårt att förstå varför – vår kronprinsessa strålar verkligen!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är i dagarna på plats i vårt sydliga grannland. De har bland annat hunnit med ett besök hos svenska ambassaden i Köpenhamn. Syftet med besöket i Danmark är att visa på svenska företags innovationskraft – och att få företag i båda länderna att knyta kontakter, uppger hovet.

Redan på måndagen bekräftade hovet att kronprinsessparet kommer få sällskap av Danmarks kronprins Frederick och kronprinsessan Mary – och alltså inte drottning Margrethe. Beskedet fick hovexperter att höja på ögonbrynen.

LÄS MER: Victoria och Daniel nobbas av drottning Margrethe

”De tre dagarna inkluderar bland annat besök i FN-byen samt närvaro vid Dansk industris årliga toppmöte. Danmarks Kronprins och Kronprinsessa medföljer Kronprinsessparet under dagarna”, skrev hovet på sociala medier på måndagen.

Under veckan har Victoria och Daniel delat upp sig – som här då den svenska kronprinsessan och Danmarks kronprins tillsammans besökte kraftverket Amagerbakke. Samtidigt som deras respektive makar Daniel och Mary gjorde ett besök på Rigshospitalet på onsdagen.

Senare under eftermiddagen åt kronprinsessan Victoria och prins Daniel en middag med det danska kronprinsparet innan de for hemåt till Sverige igen, berättar hovet på sociala medier.

Men innan detta hann kronprinsessan också med att få stora rubriker i vårt grannland – genom sitt utsökta klädval!

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix via AP/TT

Flera utländska medier har rapporterat om Victoria och danska prinsessan Mary.

KÖPENHAMN 2019-09-17 Danmarks kronprins Frederik och Sveriges kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till Dansk Industris toppmöte i DR Koncerthuset i Köpenhamn på tisdagen. Det svenska kungligheterna är på ett tredagars besök i Danmark Foto: Jonas Ekströmer / TT

Brittiska tidningen Daily Mail kallar dem ”stilsystrar”.

KÖPENHAMN 2019-09-17 Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary guidade kronprinsessan Victoria och prins Daniel i FN-staden i Köpenhamn, Danmark tisdagen 17 september 2019. Det svenska kungligheterna är på ett tredagars besök i Danmark Foto: Jonas Ekströmer / TT

Dela gärna inlägget om du är stolt över vårt kronprinsesspar! Och tryck gärna på gilla-knappen för fler nyheter om kungafamiljen i ditt Facebook-flöde.

TV: Kronprinsessan Victoria genom åren

Exit mobile version