Paret köpte en övergiven kyrka ute på landet och förvandlade den till något helt fantastiskt.

Kyrkan ligger i Kyloe, Northumberland i norra England. Den byggdes år 1792 men har stått öde sedan 1980-talet då verksamheten lades ner. 20 år senare bestämde sig ett par för att renovera kyrkan.

Bildkälla

Här är ingången till den gamla kyrkan. Det är inte många som kan stoltsera med en sådan fin entré!

Bildkälla

ANNONS FRÅN VISITBRITAIN: Katedralen i Durham i nordöstra England är en av Storbritanniens mest spännande byggnader och har utsetts till ett världsarv – och du kan besöka den. Klicka här för mer information.

Paret använde sig av gammalt trä från kyrkan för att bygga det här fina köket. Det får allting att se väldigt genuint ut.

Bildkälla

Området består av en stor bit mark med trädgård och uthus. I kyrkan finns 4 sovrum, 2 badrum, 2 vardagsrum, 2 kök och en stor öppen planlösning. Gott om plats för både familj och vänner.

Bildkälla

ANNONS FRÅN VISITBRITAIN: På Windsor Castle i England får inte missa Drottning Marys dockhus som är det största och mest berömda dockhuset i världen. Klicka här för mer information.

Det andra sovrummet är perfekt när gäster kommer på besök. Det är otroligt högt i tak och ett fint fönster tillåter den nyfikna att titta på stjärnorna. Här skulle jag gärna sova en natt.

Bildkälla

Badrummet är verkligen fantastiskt. De stora fönstren släpper in ett fint ljus och gästerna får en chans att se ut när de tar ett långt bad.

Bildkälla

ANNONS FRÅN VISITBRITAIN: Alnwick Castle i Northumberland i nordöstra England har synts i både Downton Abbey och Harry Potter. Slottet är öppet för besökare och det finns massor att upptäcka för hela familjen. Klicka här för mer information.

Den stora matsalen ligger i mittskeppet i kyrkan. De nya ägarna restaurerade de ursprungliga glasmålningarna. De lät även de välvda taken finnas kvar i så nära originalskick som möjligt.

Bildkälla

Här är det största sovrummet. Paret har satt in en stor handgjord säng om kantas att åtta vackra glasmålningar.

Bildkälla

ANNONS FRÅN VISITBRITAIN: ”The Jurassic Coast” i södra England är ett naturvärldsarv som sträcker sig drygt 150 kilometer. Promenera längs med klipptopparna och se några av Englands mest spektakulära områden. Klicka här för mer information.

Den gamla kyrkan är verkligen spektakulär. Det var tur att paret flyttade in och renoverade så att den inte fick stå oanvänd. Paret har lagt ned sin själv i det stora projektet.

Bildkälla

Här är det öppna vardagsrummet med en fantastisk takhöjd. Här kan man verkligen ha många mysiga stunder med sina nära och kära.

Bildkälla

Exit mobile version