Meteorologens oväntade beskrivning av sommarvädret sprids som en löpeld. Han är ju för härlig!

Den svenska sommaren har ju inte direkt varit någon höjdare hittills. Midsommar regnade bort på många ställen och alla väntar väl på att det ska dra in en lagom skön värmebölja snart. Och som tur är, för min egen del, verkar det ju som att solen kommer titta fram snart. Visst, några skulle ju säkert hellre vilja ha en blöt sommar. Jag ska förstå de argumenten också, för det är ju inte så roligt när risken för skogsbränder ökar. Algblomning och svårt att sova på nätterna är ju också problem som kommer med en väldigt het sommar.  Oavsett vad man tycker om vädret så måste jag ju säga att den här väderleksrapporten fick mig att skratta högt. SVT:s meteorolog Nitzan Cohen verkar också ha tröttnat på regnet och han beskriver det på sitt högst egna och personliga sätt. SVT lade ut klippet på sin Facebook-sida och videon fick snabbt stor spridning. I dagsläget har över 3000 personer gillat han beskrivning av regnet och inlägget har även över 200 delningar. Mycket välförtjänt, enligt mig! För visst är det lite härligt när meteorologerna bjuder på sig själva?

Här är meteorologens klockrena beskrivningen av regnet över Norrland:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Saknar du ord för att beskriva sommarvädret? SVT Väders meteorolog Nitzan Cohen beskriver regnet på sitt eget, personliga sätt.

Posted by SVT on den 24 juni 2015

Vill du har fler väder-artiklar i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.